• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Barneveld

  Renovlies in Barneveld is 30% goedkoper, sneller aan te brengen en minder gevoelig voor scheuren dan stucwerk. Schakel Easy Stuc in voor strakke muren!

  Strakke muren door een renovlies behanger in Barneveld

  Dankzij een renovlies behanger in Barneveld krijg je strakke muren in jouw nieuwbouw woning. Behangers die veel ervaring hebben met renovlies vind je bij Easy Stuc. Renovlies is een wandafwerking speciaal geschikt voor nieuwbouw. Er zit geen structuur in deze vorm van glasvezelbehang, waardoor het naadloos aan te brengen is. De specialisten van Easy Stuc weten als de beste hoe dit moet. Voor een effen, egale uitstraling van jouw muren huur je de renovlies behanger in Barneveld van Easy Stuc in!

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Behangklare muren bij nieuwbouw woningen

  Nieuwbouw woningen zijn altijd behangklaar. Voor kant-en-klare muren kies je voor renovlies in Barneveld. Het levert hetzelfde op als stucwerk, maar met meer voordelen. Renovlies is sneller aan te brengen dan stucwerk. Easy Stuc doet dit binnen één werkweek. Ook is renovlies minder gevoelig voor oneffenheden, beschadigingen of scheuren en is het aanbrengen 30% goedkoper. Dit zijn belangrijke redenen waarom renovlies vaak als alternatief voor stucwerk wordt gebruikt. Het materiaal van renovlies behang is:

  • Krasvast
  • Krimpvrij
  • Stootvast
  • Brandveilig

  Kies zelf de kleur van jouw muren

  Het aanbrengen van renovlies is niet het enige waarin Easy Stuc gespecialiseerd is. Wij weten precies hoe wij jouw muur van een glad eindresultaat moeten voorzien. Dit doen wij door jouw muur te schuren en plamuren voorafgaand aan het opplakken van het renovlies. Ook sauzen wij jouw muur. Je kiest zelf de kleur. Hierdoor maak je je woning helemaal eigen. Onze gehele wandafwerking voeren wij professioneel, met gemak en snel uit. Wij hebben verstand van zaken, door ruim 15 jaar ervaring. Met ons 200 grams glasvlies bieden wij het beste renovlies van Barneveld!

  Lage prijzen met garantie bij Easy Stuc

  Easy Stuc biedt je altijd lage prijzen op ons hoge kwaliteit renovlies behang. Daarbij bieden wij je altijd CBW garantie op al onze werkzaamheden om het beste resultaat te waarborgen. Wij hebben geen vaste prijs voor je. Dit komt doordat iedere woning verschillend is. De oppervlaktes zijn anders, net als de moeilijkheden en de afwijkingen. Hier houdt onze renovlies behanger in Barneveld rekening mee bij het bepalen van de kosten. Geef jouw wensen aan ons door en wij kunnen je wel voorzien van een prijsindicatie. Voor meer informatie, ideeën of voorbeelden van renovlies behang raden wij je aan langs te komen in onze showroom in Renkum.

  Neem snel contact op voor een renovlies behanger in Barneveld

  Laat onze renovlies behanger in Barneveld langskomen om je van het beste renovlies behang te voorzien. Je kunt Easy Stuc bellen of mailen om contact op te nemen. Bellen doe je naar 0317745841. Per mail bereik je ons op info@easy-stuc.nl.