Showroom

Receptie Easy Stuc RenkumWij begrijpen dat u meer dan alleen een website met foto´s en video´s wilt zien, voordat u kiest met welk product u de wanden van uw woning wilt laten afwerken. U bent van harte welkom in onze showroom in Renkum om de kwaliteit van ons product te bekijken. Diverse klanten waar wij de wanden hebben afgewerkt zijn bovendien bereid om hun woning open te stellen voor bezichtiging. Deze modelwoningen zijn op afspraak te bezichtigen.

Locatie en openingstijden

U vindt onze showroom aan de Dorpsstraat 70 in Renkum. Voor navigatie kunt u het best Van Riessenweg invoeren. De ingang is dan bij de ‘blauwe blokken’. Kunt u lastig parkeren? Dan kunt u het best doorrijden en parkeren bij de Albert Heijn. Combineer uw bezoek met een bezoek aan het centrum van Renkum en doe gelijk uw boodschappen. In Renkum is ook veel te doen voor kinderen. Bijvoorbeeld een bezoek aan kasteel Doorwerth, het Renkums Beekdal of een herfstwandeling door de bossen bij Renkum.

De showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Dit is mogelijk op dinsdag, donderdag en zaterdag. Wij raden u aan om voor een bezoek te bellen van tevoren of om er zeker van te zijn dat u kunt worden geholpen.

Kerstvakantie: wij hebben onze showroom gesloten vanaf vrijdag 21 december (2018) t/m zondag 6 januari (2019). Voor het inplannen van een bezoek aan onze showroom, kunt u tijdens deze periode een bericht achterlaten met de gewenste datum voor een bezoek via het contactformulier . U ontvangt dan na de vakantie een bericht van ons. Namens ons team wensen wij u fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling.

Langskomen in de showroom?

Kleurenwand showroom Easy Stuc
Voor een indruk van een kleur op de muur

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier.

Vooruitblik: fotobehang van Komar

In onze showroom tonen wij naast alle mogelijkheden van Easy Stuc ook onze aanvullende diensten zoals plinten, stucplafonds, spanplafonds en fotobehang van Komar.