renovlies behang easy stuc

Showroom

Wij begrijpen dat u meer dan alleen een website met foto´s en video´s wilt zien, voordat u kiest met welk product u de wanden van uw woning wilt laten afwerken. U bent van harte welkom in onze showroom om de kwaliteit van ons product te bekijken. Diverse klanten waar wij de wanden hebben afgewerkt zijn bovendien bereid om hun woning open te stellen voor bezichtiging. Deze modelwoningen zijn op afspraak te bezichtigen.

Locatie en openingstijden

De locatie van onze showroom is:

Dorpsstraat 70 in Renkum, voor navigatie kunt u het best van Riessenweg invoeren. De ingang is dan bij de ‘blauwe blokken’. Kunt u lastig parkeren? Dan kunt u het best doorrijden en parkeren bij de Albert Heijn. Combineer uw bezoek met een bezoek aan het centrum van Renkum en doe gelijk uw boodschappen. In Renkum is ook veel te doen voor kinderen. Bijvoorbeeld een bezoek aan kasteel Doorwerth, het Renkums Beekdal of een herfstwandeling door de bossen bij Renkum.

De showroom is op werkdagen tussen 9 en 5 open. Wij raden u aan om voor een bezoek te bellen van tevoren of om er zeker van te zijn dat u kunt worden geholpen. Op zaterdag zijn we alleen op afspraak geopend, behalve op de inloopdagen. Raadpleeg hiervoor de kalender.

Langskomen in de showroom?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier.

Vooruitblik: fotobehang van Komar

In onze showroom tonen wij naast alle mogelijkheden met Easy-Stuc ook onze mogelijke aanvullende diensten zien: zoals plinten, stucplafonds, spanplafonds of fotobehang van Komar. Geef extra sfeer aan uw woning met fotobehang. Easy-Stuc brengt het graag voor u aan.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief sauzen in gewenste kleur

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Renkum

Spacer