Contact

U blijft, ondanks de ontwikkelingen rondom het coronavirus, welkom in de showroom. We hebben de showroom nu ook op afspraak zondag geopend. We kunnen hierdoor ruimer plannen, zodat we nooit met teveel mensen gelijk aanwezig zijn. We zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en op ziekteverschijnselen van de medewerker in de showroom.

De komende weken zal er steeds maar één medewerker tegelijk in de showroom aanwezig zijn. We geven elkaar geen hand en hebben de ontvangstruimte ruimer opgezet, zodat er meer afstand kan worden gehouden. We gebruiken wegwerpbekers- en lepels, dus een kopje koffie of thee blijft!

Verder volgen we de RIVM richtlijnen https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

We zijn we alleen dinsdag, donderdag en zaterdag open voor bezoeken. Het is voorlopig niet mogelijk om het resultaat tijdens de uitvoering ‘in het echt’  te komen bekijken.

Om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen in de showroom zijn kunnen we u alleen helpen na het maken van een afspraak, dus ook op zondag mogelijk.

De uitvoerende werkzaamheden lopen tot nu toe conform planning en we hopen dat de gevolgen beperkt blijven.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

Easy Stuc B.V.
Dorpsstraat 70

6871 AN RENKUM
Telefoon: 0317 74 58 41
E-mail: info@easy-stuc.nl

De showroom is tot nader bericht uitsluitend op afspraak te bezoeken. Dit is mogelijk op dinsdag, donderdag en zaterdag. U kunt telefonisch of via e-mail een afspraak inplannen.

Of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier:

    Naam *
    E-mail *
    Telefoon *
    Bericht