• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Zelf behangen of toch maar laten doen..

  Twijfelt u tussen zelf behangen of laten doen? We geven regelmatig workshops. U kunt dan zelf het materiaal voelen en proberen. bel: 026 – 3827448

  Bent u van plan om zelf te gaan behangen? Bekijk dit filmpje dan eerst voor wat handige tips!

  Zelf de behangklare wanden van uw nieuwe woning behangen of toch laten doen? Dat is iets wat veel bewoners van een nieuwbouwwoning zich afvragen. Als u genoeg tijd en zin heeft kunt u zelf behangen overwegen. Renovlies is verkrijgbaar in diverse variantie. Er is renovatievlies op papier en op glasvezelbasis verkrijgbaar. In de showroom van Renovlies Nederland hebben we een proefopstelling gemaakt waar u op kunt oefenen. In de komende kerstvakantie wordt deze verder uitgebreid, zodat u langs een radiator, stopcontact en een uitwendige hoek heen kan. Zo kunnen we u laten zien hoe u het makkelijkst alle ‘lastige’ stukken kunt behangen.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Workshop

  We organiseren regelmatig workshops, u kunt dan de verschillende materialen zien en zelf verwerken. Dan pas kunt u een goed beeld vormen van de mogelijkheden en beslissen: zelf behangen of laten doen. U kunt er ook voor kiezen om het behangen uit te besteden en het sauzen zelf te doen. Naast dat we lijm en vlies kunnen leveren kunnen we ook muurverf, rollers, verfbakken, plakband, kit, plamuur, en gereedschap leveren. Onze prijzen liggen lager dan wat u bij bijvoorbeeld bij de Gamma, Praxis, Hornbach en andere grote bouwmarkten betaald. Doordat we zelf voorraad houden kunnen we alles snel leveren.

  Levering

  Voor de mensen die een workshop behangen volgen hebben we een aktie: brandstofkosten retour. Wanneer u de materialen zelf meeneemt na het volgen van een workshop, dan krijgt u de brandstofkosten retour. Naast dat we leveren aan particulieren doen we dat ook aan bijvoorbeeld schildersbedrijven en behangersbedrijven. Omdat onze behangers dezelfde materialen gebruiken kunt u ervan uitgaan dat de materialen goed zijn. Immers goed materiaal scheelt tijd in het aanbrengen. Dat werkt prettiger en goedkoper.

  Als u het toch niet ziet zitten kunt u altijd ons nog bellen: 026 382 7448 of vraag nu een offerte aan