Waterafstotend behang

Wilt u Easy Stuc in uw badkamer of toilet toepassen? Dat kan als de wanden netjes glad door de aannemer wordt opgeleverd. Eigenlijk alle aannemers brengen spuitwerk aan boven het tegelwerk. Het is belangrijk dat dat niet aanwezig is en dat de wanden behangklaar zijn. Veelal worden de wanden tegelklaar opgeleverd, wat betekend dat er nog een laag stucwerk overheen moet alvorens te behangen.  Easy Stuc is glasvezelbehang dat als afneembaar behang kan worden toegepast in een badkamer. U bent daardoor niet genoodzaakt om een hele badkamer te betegelen, te stucen of te verven. Het toepassen van waterafstotend Easy Stuc resulteert in strakke wanden tegen een aanzienlijk lagere prijs. Let erop dat het toepassen in de douchehoek of boven een bad niet is aan te bevelen. We kunnen het als accent toepassen. Voordeel is dan dat u het nog een keer kan over sausen, waardoor u makkelijk een nieuwe look in de badkamer kunt creëren.

Ideaal voor nieuwbouwbadkamers

Doordat wij ons product kunnen behandelen met afneembare verf, zijn wij in staat badkamers te voorzien van een leuk accent.  Een waterwerend behang kan ook elders in huis worden toegepast (bijvoorbeeld boven het aanrecht).

Strakke hoeken

Een aandachtspunt bij het kiezen voor Easy Stuc in de badkamer, is het afwerkingsniveau. Tegelklaar (wat aannemers standaard doen als u een casco badkamer kiest). Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de hoeken zijn voorzien van profielen en dat er niet in waterbelaste delen wordt geplakt. In onze showroom kunt u bekijken hoe de hoeken er bij Easy Stuc uit zien. Wij vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden wat betreft waterbestendigheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Meer informatie

Meer weten over waterafstotend behang?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Het is ook mogelijk om direct telefonisch een prijsindicatie te horen.