Waterafstotend behang

Wist u dat er waterafstotend behang bestaat? Wist u bovendien dat u een badkamer ook kunt behangen, in plaats van laten stucen, verven of betegelen? Easy Stuc is glasvezelbehang dat (na een speciale bewerking) als waterbestendig behang kan worden toegepast in een badkamer. U bent daardoor niet genoodzaakt om een badkamer te betegelen, te stucen of te verven. Het toepassen van waterafstotend Easy Stuc resulteert in strakke wanden tegen een aanzienlijk lagere prijs.

Ideaal voor nieuwbouwbadkamers

Doordat wij ons product kunnen behandelen met een waterafstotend middel, zijn wij in staat jaarlijks een groot aantal nieuwbouwbadkamers te voorzien van strakke wanden. Een waterwerend behang kan ook elders in huis worden toegepast (bijvoorbeeld boven het aanrecht), maar in de regel is de waterbestendige bewerking enkel nodig voor badkamers.

Strakke hoeken

Een extra reden om voor Easy Stuc te kiezen in de badkamer, is dat alle inwendige en uitwendige hoeken van de wanden strak worden afgewerkt. Er zijn behangers die behang om de hoek heen vouwen. Wij doen dat niet en maken daardoor zeer strakke, haakse hoeken. In onze showroom kunt u bekijken hoe de hoeken er bij Easy Stuc uit zien. Wij vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden wat betreft waterbestendigheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Meer informatie

Meer weten over waterafstotend behang?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Het is ook mogelijk om direct telefonisch een prijsindicatie te horen.