Wanden stucen

U kunt uw wanden laten stucen door een stucadoor. Veel mensen kiezen daarvoor, zonder alle alternatieven te kennen. In plaats van wanden te laten stucen door een stucadoor, kunt u ook kiezen voor het laten aanbrengen van renovliesbehang.

Renovliesbehang is een structuurloze vorm van glasvezelbehang (ook wel vliesbehang of scanbehang genoemd). Glasvezelbehang versterkt uw muren, en kent een naadloze, strakke afwerking. Dat wil zeggen: de overgang tussen de behangbanen is onzichtbaar.

Wanden stucen is prijzig

Het verschil met wanden stucen is de prijs. Glasvezelbehang is aanzienlijk goedkoper, en bovendien sneller te realiseren. Renovlies aanbrengen in een volledige woning duurt één week, terwijl een stucadoor er aanzienlijk langer over kan doen.

Wanden stucen is niet altijd nodig

Dus, kiest u voor een goedkoper alternatief, dan bespaart u geld én krijgt u dezelfde kwaliteit. Omdat dit product nog niet bijzonder bekend is, willen veel klanten graag eerst een kijkje nemen in onze showroom.

Kijkje nemen in onze showroom?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk.