Wandafwerking nieuwbouw

Easy Stuc is de specialist op het gebied van wandafwerking van nieuwbouw. Wij verzorgen het aanbrengen en leveren van glasvezelbehang: de meest effectieve manier om nieuwbouwmuren af te werken. Stucadoors zijn niet langer nodig.

Easy Stuc is de oplossing voor het probleem dat aannemers vaak muren opleveren die nog niet behangklaar of verfklaar zijn. Mensen denken dan nog een stucadoor nodig te hebben, maar dat is niet het geval. Glasvezelbehang heeft precies hetzelfde resultaat, alleen tegen een goedkopere prijs. Bovendien is het aanbrengen van het materiaal in nieuwbouwwoningen sneller te realiseren.

Zelfde resultaat als stucwerk

Ons product is structuurloos glasvezelbehang. Het is sneller te realiseren dan stucwerk (het kost één week om in een hele woning aan te brengen), en het is goedkoper (30% goedkoper dan traditioneel stucwerk, inclusief het laten aanbrengen door gespecialiseerde vakmensen). En dat terwijl het resultaat hetzelfde is.

Collectieve korting bij nieuwbouw

Easy Stuc geeft collectieve kortingen bij nieuwbouwprojecten. Hoe meer toekomstige buren van u kiezen voor Easy Stuc, des te lager de prijs voor alle bewoners wordt. Dat betekent strakke wandafwerking tegen een nog lagere prijs. Neem contact op voor de kortingsmogelijkheden bij uw nieuwbouwproject.

Meer informatie over ons product

Wandafwerking van uw nieuwbouwwoning nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.