renovlies behang easy stuc
Wandafwerking nieuwbouw

Wandafwerking nieuwbouw

Easy-Stuc is de specialist op het gebied van wandafwerking van nieuwbouw. Wij verzorgen het aanbrengen en leveren van renovliesbehang: de meest effectieve manier om nieuwbouwmuren af te werken. Stucadoors zijn niet langer nodig.

Easy-Stuc is de oplossing voor het probleem dat aannemers vaak muren opleveren die nog niet behangklaar of verfklaar zijn. Mensen denken dan nog een stucadoor nodig te hebben, maar dat is niet het geval. Renovliesbehang heeft precies hetzelfde resultaat, alleen tegen een goedkopere prijs. Bovendien is het aanbrengen van het materiaal in nieuwbouwwoningen sneller te realiseren.

Zelfde resultaat als stucwerk

Ons product is structuurloos glasvezelbehang. Het is sneller te realiseren dan stucwerk (het kost één week om in een hele woning aan te brengen), en het is goedkoper (30% goedkoper dan traditioneel stucwerk, inclusief het laten aanbrengen door gespecialiseerde vakmensen). En dat terwijl het resultaat hetzelfde is.

Collectieve korting bij nieuwbouw

Easy-Stuc geeft collectieve kortingen bij nieuwbouwprojecten. Hoe meer toekomstige buren van u kiezen voor Easy-Stuc, des te lager de prijs voor alle bewoners wordt. Dat betekent strakke wandafwerking tegen een nog lagere prijs. Neem contact op voor de kortingsmogelijkheden bij uw nieuwbouwproject.

Meer informatie over ons product

Wandafwerking van uw nieuwbouwwoning nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer