renovlies behang easy stuc

Wandafwerking Amersfoort

U zoekt Wandafwerking Amersfoort. Ben u op zoek naar traditioneel stucwerk of kiest u voor renovlies? In ieder geval bent U op zoek naar een specialist in wandafwerking in de omgeving van Amersfoort. U wilt strakke wanden en die volledig naadloos zijn (waarbij de overgangen tussen de behangstroken echt niet te zien zijn). Easy-Stuc is gespecialiseerd in het behangen met renovliesbehang in de omgeving van Amersfoort.

Volledige wandafwerking

Ons glasvlies is structuurloos glasvezelbehang. Starten wij met u het traject van wandafwerking in Amersfoort, dan meten wij uw wanden op basis van de bouwtekeningen. Na opdracht zorgen wij dat de wanden afgewerkt worden met structuurloos glasvezelbehang, en dat uw wanden kant-en-klaar zijn.

Showroom Renkum

Wij laten u graag de voordelen van ons product zien. Voorbeelden van wandafwerking vindt u in onze showroom in Heteren. U kunt dan rustig met eigen ogen zien of Easy-Stuc de juiste keuze is voor uw wanden. Zo kunt u de voor- en nadelen van renovlies ten opzichte van traditioneel stucwerk zelf zien.

Meer informatie over het product

Geinteresseerd in wandafwerking in Amersfoort?

Direct een offerte aanvragen is mogelijk. Wilt u eerst meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer