renovlies behang easy stuc

Kwaliteit

Doordat we met eigen vaste gespecialiseerde behangers en sauzers werken kunnen we een constante kwaliteit leveren. De reden om te specialiseren is eigenlijk simpel, kent u de uitdrukking ‘ieder zijn vak’?  Wanneer Easy Stuc B.V. de behangklare wanden van uw nieuwbouwwoning gaat afwerken krijgt u op alle fronten te maken met een specialist. We behangen en sauzen het hele jaar en staan bijvoorbeeld niet in de zomer buiten te schilderen.

Offerte

Ook op de binnendienst van Easy Stuc is het dagelijks streven u een goede offerte te leveren en u goed te woord te staan in de showroom waar we diverse voorbeelden laten zien.  De werkvoorbereiding is ook een taak van de binnendienst, we laten niet graag op z’n beloop gaan. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Onze uitgebreide offertes met tekeningen en voorwaarden zijn al door veel partijen gekopieerd, waarbij wel vaak de essentiele voorwaarden worden gewijzigd. De kwaliteit van de offerte vindt u terug in ons werk. De bouwtekeningen van uw woning hebben inmiddels weinig geheimen meer voor ons.

Wat maakt ons uniek?

  • standaard machinaal schuren en plamuren
  • standaard 200 grams Easy Stuc op glasvezelbasis, dus geen papier
  • afkitten van inwendige hoeken is standaard
  • standaard klasse 1 latex (geen projectkwaliteit)
  • Standaard officieel opleveren
  • Afvoeren van ons afval

 Door de jaren heen heeft ons succes veel partijen aangetrokken die daarvan willen meeprofiteren. We zijn dan ook veel gekopieerd maar nog niet geevenaard, Be Smart kies Easy Stuc

Extra voordelen Easy-Stuc

Meer weten over renovliesbehang?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij vertellen u dan graag meer over het product.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer