Vliesbehang Enschede

U heeft interesse in vliesbehang voor uw woning in Enschede, en u zoekt een behanger die vliesbehang kan aanbrengen. Voor vliesbehang in Enschede zijn wij uw partij.

Bijvoorbeeld voor de projecten Het Lagerhuis, Operahof, Duette, Stadstuinen, Stadszeggelt, wonen in hart van Stokhorst boddenkamp, spoorzone of appartementencomplex Drienerstaete hebben we een aantrekkelijke aanbieding voor het aanbrengen van renovlies. We hebben al veel woningen in Enschede voorzien van renovlies. Wilt u zelf aan de slag, maar lijkt het aanbrengen van renovlies u te tijdrovend dan kunnen we ook alleen het leveren en aanbrengen van vliesbehang verzorgen. U kunt de wanden dan zelf voorzien van latex. Voor de echte doe-het-zelver geven we workshops, zodat u de fijne kneepjes van het vak behendig wordt.

Easy Stuc levert structuurloos vliesbehang tegen een goede prijs. Binnen onze prijs vallen al onze activiteiten:

  • Opmeten van uw wanden vanaf tekening
  • Alle materialen (renovlies, lijm, schuren, plamuren, schrobklasse 1 latex)
  • Volledige wandafwerking door gespecialiseerde vakmensen (verlijmen, aanbrengen, sausen, afkitten)
  • CBW Garantie
  • BTW en overige kosten

Wij zijn gespecialiseerd in renovliesbehang: structuurloos vliesbehang. Renovliesbehang is mooi glad en naadloos door het gebrek aan structuur.

Meer informatie over renovlies behang

Vliesbehang in Enschede nodig?

Voor vliesbehang in Enschede kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u eerst meer informatie? Neem contact op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier.