Vliesbehang Enschede

Vliesbehang Enschede voor uw nieuwe woning heeft uw interesse? En u zoekt een behanger die dat vliesbehang kan aanbrengen? Voor vliesbehang Enschede zijn wij uw partij.  Ten eerste hebben we diverse behangers die bij Easy Stuc in vaste dienst zijn wonen in Enschede. Daarom komen er dus vakmensen uit uw eigen omgeving bij u over de vloer.

Vliesbehang EnschedeTen tweede hebben we voor de projecten  een aantrekkelijke aanbieding voor vliesbehang in Enschede. Denk hierbij aan projecten zoals bijvoorbeeld: Nieuw Fenne, Prins Bernhardpark, Hof van Boaurichter, Bruningmeyer, Droom in Robson, Het Lagerhuis, Operahof, Canvas Janninkkwartier, De Kop, Verrassend wonen in Enschede.

Niet alleen hebben we al voor veel mensen uit Enschede de wanden voorzien van renovlies. Maar ook in Borne, Hengelo, Haaksbergen, Denekamp, Ommen, Raalte en Deventer zijn we al vaak geweest. Ten slotte staan we bekend om onze kwaliteit. We werken niet alleen snel, maar ook goed.

Gaat u zelf aan de slag, maar lijkt het aanbrengen van renovlies u te tijdrovend? Dan kunnen we ook alleen het leveren en aanbrengen van vliesbehang verzorgen. Je kunt de wanden dan zelf voorzien van latex.

Voor de echte doe-het-zelver geven we gratis workshops. Zo leert u de fijne kneepjes van het vak.

Easy Stuc levert structuurloos vliesbehang tegen een goede prijs. Binnen onze prijs vallen al onze activiteiten:

  • Opmeten van uw wanden vanaf tekening
  • Alle materialen (renovlies, lijm, schuren, plamuren, schrobklasse 1 latex)
  • Volledige wandafwerking door gespecialiseerde vakmensen (verlijmen, aanbrengen, sausen, afkitten)
  • CBW Garantie
  • BTW en overige kosten

Renovliesbehang: structuurloos vliesbehang. Renovliesbehang is mooi glad en naadloos door het gebrek aan structuur.

Meer informatie over renovlies behang

Vliesbehang in Enschede nodig?

Vliesbehang Enschede nodig? Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u eerst meer informatie? Neem contact op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier.