Vliesbehang Arnhem

U heeft gekozen voor vliesbehang Arnhem (glasvezelbehang), en u zoekt een specialist die vliesbehang kan aanbrengen. Voor vliesbehang in Arnhem kunt u van de diensten van Easy Stuc gebruikmaken. We zijn gevestigd in Renkum en bekend in de omgeving. Zo hebben we bijvoorbeeld in Druten, Huissen, Didam, Bemmel, Zevenaar, Westervoort en Schuytgraaf al veel woningen van renovlies voorzien. Naast dat we graag werken in Arnhem komen we ook graag in Ede, Nijmegen, Oosterhout, Rhenen, Veenendaal, Vleuten, Wageningen, Beuningen of Deventer. We werken van Enschede tot aan Den Haag.

Wij leveren structuurloos vliesbehang tegen een goedkope prijs (30% goedkoper dan traditioneel stucwerk). Het totaalpakket is inclusief:

  • Opmeten van uw wanden op basis van de tekeningen
  • Alle materialen (renovlies en lijm)
  • Volledige wandafwerking door gespecialiseerde behangers (verlijmen, aanbrengen, sausen, afkitten)
  • CBW Garantie
  • BTW

Wij behangen alleen renovliesbehang: structuurloos glasvliesvliesbehang. Renovlies heeft geen structuur en is daarom mooi strak en naadloos. Renovlies is verkrijgbaar in twee varianten: papier en glasvezelbasis. In de showroom laten we beide varianten zien, zodat u zelf kunt oordelen over de verschillende eigenschappen van beide produkten.

Meer informatie over renovlies

Vliesbehang in Arnhem nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk. Onze showroom bevindt zich in Renkum, op steenworp afstand van Arnhem. Doordat we in het winkelgebied zitten kunt u uw bezoek gelijk combineren met een bezoek aan de Albert heijn of de Plus. Of even gezellig shoppen of een broodje eten aan de overkant.