Stucen of renovliesbehang

Dit is een veel gestelde vraag die bij veel mensen twijfels op roept: renovliesbehang of stucen. Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder nadat we de eerste woning hebben voorzien van gladde wanden. Wat we fantastisch vinden is dat deze mensen, die toen het lef hadden om voor renovliesbehang te kiezen, er na de verkoop van hun woning weer voor hebben gekozen. Nog steeds maken we mee dat mensen in de showroom komen en niet geloven dat het écht naadloos kan.

Jaarlijks neemt een groot aantal mensen de sleutels van hun nieuwbouwwoning in ontvangst. Zij worden geconfronteerd met de keuze: renovliesbehang of stucen. Veel mensen zijn onterecht in de veronderstelling dat stucwerk altijd beter oogt dan renovlies behang. Renovliesbehang (glad glasvezelbehang) heeft hetzelfde visuele eindresultaat als stucwerk, maar is aanzienlijk goedkoper. Daarnaast heeft renovliesbehang veel minder het risico te gaan scheuren. Die kans is zeker aanwezig bij stucwerk in nieuwbouwwoningen.

Wat is Easy Stuc?

Easy Stuc is structuurloos glasvezelbehang die wanden in nieuwbouwwoningen dezelfde strakke aanblik geeft als stucwerk. Het grote verschil is dat het behang is en daardoor snel aan te brengen tegen een (aanzienlijk) goedkopere prijs. Dat maakt de keuze tussen stucen of renovlies makkelijker. Het materiaal is daarnaast ook stootvast, slijtvast en brandveilig. Easy Stuc is zelfs toepasbaar in de badkamer na bewerking met een speciaal middel dat het behang waterbestendig maakt.

Showroom

De kwaliteit van Easy Stuc is te zien in onze showroom in Renkum. Daar demonstreren we diverse wanden die zijn uitgerust met Easy Stuc. Bovendien kunt u daar zien hoe strak wij uitwendige hoeken kunnen afwerken. Neem gerust contact op voor een afspraak om de showroom te bezoeken als u twijfelt tussen stucen of renovlies. Afhankelijk van uw locatie is het ook mogelijk om een modelwoning te bekijken die voorzien is van Easy Stuc.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen tussen stucen of behangen?

Wij helpen u graag bij de keuze tussen stucwerk en behang. Neem telefonisch contact met ons op via 0317 74 58 41 of maak gebruik van het contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom.