• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies of stucen

  Renovlies of stucen? Dit is een veel gestelde vraag die bij veel mensen twijfels op roept: renovliesbehang of stucen. Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder nadat we de eerste woning hebben voorzien van gladde wanden.

  Stucen of behangen?

  Wat we fantastisch vinden is dat deze mensen, die toen het lef hadden om voor renovliesbehang te kiezen, er na de verkoop van hun woning weer voor hebben gekozen. Nog steeds maken we mee dat mensen in de showroom komen en niet geloven dat het écht naadloos kan.

  Jaarlijks neemt een groot aantal mensen de sleutels van hun nieuwbouwwoning in ontvangst. Zij worden geconfronteerd met de keuze: renovliesbehang of stucen. Veel mensen zijn onterecht in de veronderstelling dat stucwerk altijd beter oogt dan renovlies behang. Renovliesbehang (glad glasvezelbehang) heeft hetzelfde visuele eindresultaat als stucwerk, maar is aanzienlijk goedkoper. Daarnaast heeft renovliesbehang veel minder het risico te gaan scheuren. Die kans is zeker aanwezig bij stucwerk in nieuwbouwwoningen.

  Easy stuc vakmannen

  Alternatief voor stucen

  U kunt uw wanden laten stucen door een stucadoor. Veel mensen kiezen daarvoor, zonder alle alternatieven te kennen. In plaats van wanden te laten stucen door een stucadoor, kunt u als alternatief voor stucen ook kiezen voor het laten aanbrengen van renovliesbehang door een renovlies behanger van ons.

  Renovliesbehang is een structuurloze vorm van glasvezelbehang (ook wel vliesbehang of scanbehang genoemd). Glasvezelbehang versterkt uw muren, en kent een naadloze, strakke afwerking. Dat wil zeggen: de overgang tussen de behangbanen is onzichtbaar.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Wanden stucen is prijzig

  Het alternatief voor stucen is nog voordeliger ook. Het verschil met wanden stucen is namelijk de prijs. Glasvezelbehang is aanzienlijk goedkoper, en bovendien sneller te realiseren. Renovlies aanbrengen in een volledige woning gaat snel, terwijl een stucadoor er aanzienlijk langer over kan doen. Renovlies als alternatief voor stucen kan, het wordt echt naadloos!

  Wanden stucen is niet altijd nodig

  Dus, kiest u voor een goedkoper alternatief, dan bespaart u geld én krijgt u dezelfde kwaliteit. Omdat dit product nog niet bijzonder bekend is, willen veel klanten graag eerst een kijkje nemen in onze showroom.

  Renovlies behang als alternatief

  In 2009 hebben we voor het eerst een nieuwbouwwoning behangen met renovlies. Eerst nog met de papieren variant, daarna met 200 grams glasvlies. Door renovlies op glasvezelbasis te gebruiken kunnen we echt naadloos behangen. Doordat het toen crisis was gingen mensen eerder over tot renovlies als alternatief voor stucwerk. Inmiddels hebben we door het hele land nieuwbouwwoningen voorzien van glad glasvliesbehang. Inmiddels zijn de eerste woningen alweer verkocht en hebben we het nieuwe huis weer mogen voorzien van renovlies op glasvezelbasis. Het verschil zit in de details. We hebben onze eigen renovlies behangers in dienst. Hierdoor hebben we een sterk fundament gelegd, de opgedane ervaring blijft binnen ons bedrijf. We durven daarom nog steeds te stellen: renovlies is het ideale alternatief voor stucwerk.

  Wat is Easy Stuc?

  Easy Stuc is structuurloos glasvezelbehang die wanden in nieuwbouwwoningen dezelfde strakke aanblik geeft als stucwerk. Het grote verschil is dat het behang is en daardoor snel aan te brengen tegen een (aanzienlijk) goedkopere prijs. Dat maakt de keuze tussen stucen of renovlies makkelijker. Het materiaal is daarnaast ook stootvast, slijtvast en brandveilig. Easy Stuc is zelfs toepasbaar in de badkamer na bewerking met een speciaal middel dat het behang waterbestendig maakt.

  Showroom

  De kwaliteit van Easy Stuc is te zien in onze showroom in Renkum. Daar demonstreren we diverse wanden die zijn uitgerust met Easy Stuc. Bovendien kunt u daar zien hoe strak wij uitwendige hoeken kunnen afwerken. Neem gerust contact op voor een afspraak om de showroom te bezoeken als u twijfelt tussen stucen of renovlies. Afhankelijk van uw locatie is het ook mogelijk om een modelwoning te bekijken die voorzien is van Easy Stuc.

  Easy Stuc de juiste keuze
  voor je nieuwe woning

  • Beste keuze renovlies

   Beste keuze voor nieuwbouwwoningen

  • Kant-en-Klaar

   Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief dekkend sausen

  • Kwaliteit

   Naadloze, strakke wanden. Brandveilig krimpscheuroverbruggend en krasvast

  • Snelle levering

   Het aanbrengen van Easy Stuc duurt slechts één week

  • Showroom

   Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum

  Hulp nodig bij het kiezen tussen stucen of behangen?

  Wij helpen u graag bij de keuze tussen stucwerk en behang. Neem telefonisch contact met ons op via 0317 74 58 41 of maak gebruik van het contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom.