renovlies behang easy stuc

Stucen of behangen

Jaarlijks neemt een groot aantal mensen de sleutels van hun nieuwbouwwoning in ontvangst. Zij worden geconfronteerd met de keuze tussen stucen of behangen. Veel mensen zijn onterecht in de veronderstelling dat stucwerk altijd beter oogt dan behang. Renovliesbehang (glad glasvezelbehang) heeft hetzelfde visuele eindresultaat als stucwerk, maar is aanzienlijk goedkoper. Daarnaast heeft renovliesbehang veel minder het risico te gaan scheuren. Die kans is zeker aanwezig bij stucwerk in nieuwbouwwoningen.

Wat is Easy-Stuc?

Easy-Stuc is structuurloos glasvezelbehang die wanden in nieuwbouwwoningen dezelfde strakke aanblik geeft als stucwerk. Het grote verschil is dat het behang is en daardoor snel aan te brengen tegen een (aanzienlijk) goedkopere prijs. Dat maakt de keuze tussen stucen of hebangen makklijker. Het materiaal is daarnaast ook stootvast, slijtvast en brandveilig. Easy Stuc is zelfs toepasbaar in de badkamer na bewerking met een speciaal middel dat het behang waterbestendig maakt.

Showroom

De kwaliteit van Easy-Stuc is te zien in onze showroom in Renkum. Daar demonstreren we diverse wanden die zijn uitgerust met Easy-Stuc. Bovendien kunt u daar zien hoe strak wij uitwendige hoeken kunnen afwerken. Neem gerust contact op voor een afspraak om de showroom te bezoeken als u twijfelt tussen stucen of behangen. Afhankelijk van uw locatie is het ook mogelijk om een modelwoning te bekijken die voorzien is van Easy-Stuc.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen tussen stucen of behangen?

Wij helpen u graag bij de keuze tussen stucwerk en behang. Neem telefonisch contact met ons op via 026 – 382 7448 of maak gebruik van het contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer