Stucadoorsbedrijf Nijmegen

U kunt uw wanden laten stucen door een stucadoorsbedrijf in Nijmegen. Veel mensen kiezen daarvoor, zonder alle alternatieven te kennen. U kunt namelijk ook kiezen voor Easy Stuc. U heeft dan geen stucadoorsbedrijf in Nijmegen meer nodig.

Easy Stuc is glasvezelbehang zonder structuur. Easy Stuc versterkt uw wanden, en kent een naadloze, gladde afwerking. De overgang tussen de behangbanen is niet zichtbaar. De prijs is het grote verschil: Easy Stuc is aanzienlijk goedkoper, en sneller aan te brengen.

Onder andere voor de projecten Koningsdaal, Hoge Wei, Parkhof, Nieuwe Buurt – Zuiderveld, De Laak, Oosterhoutseplas, Hof van Holland, NieuwNoord, Meeuwse Acker, de projecten op de Grote Boel en Berg en Dal hebben we aantrekkelijke akties. We hebben al veel woningen in Nijmegen, Lent, Malden, Heumen, Oosterhout en omgeving onder voorzien van renovlies, al dan niet ook gesausd.

Veel mensen weten ons te vinden in Heteren of Renkum. Ze bezoeken de showroom voor informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Wist u dat we ook alleen renovlies kunnen leveren en aanbrengen? Ook alleen leveren in combinatie met een workshop behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Meer informatie over Easy Stuc

Alternatief voor een stucadoorsbedrijf in Nijmegen?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.