Stucadoor Utrecht

U zoekt een stucadoor in Utrecht. De kans is groot dat u geen stucadoor zoekt, maar enkel gladde, strakke muren wilt in uw nieuwbouwwoning. Dan heeft u meer opties dan alleen het inschakelen van een stucadoor in Utrecht.

Easy Stuc is renovliesbehang: glasvezelbehang zonder structuur. Dat betekent dat het zeer glad en strak is, en dat er (in tegenstelling tot veel ander behang) geen overgang te zien is tussen de behangstroken. In andere woorden: renovliesbehang is naadloos.

Waarom geen stucadoor? Regulier stucwerk is duurder en kost aanzienlijk langer om te laten verrichten. Easy Stuc kan binnen een week worden aangebracht door onze gespecialiseerde vakmensen. Het aanbrengen is inclusief garantie. Kwaliteit tegen een veel lagere prijs.

Het is mogelijk dat u niet bekend bent met ons product. Op onderstaande pagina’s vindt u meer informatie over Easy Stuc:

Toch geen stucadoor in Utrecht nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.