renovlies behang easy stuc

Stucadoor Deventer

U zoekt een stucadoor in Deventer. Maar is dit wel echt wat u zoekt? Wilt u niet gewoon strakke en naadloze wanden in uw woning? Want dan zijn er een aantal goedkopere en snellere alternatieven, met precies dezelfde kwaliteit als regulier stucwerk.

In plaats van een stucadoor in Deventer, kunt u kiezen voor Easy-Stuc. Een behangsoort dat naadloos en strak is. Dit materiaal wordt aangebracht door onze eigen vakbekwame specialisten. Het aanbrengen gaat sneller dan regulier stucwerk, en bovendien is het nog aanzienlijk goedkoper ook.

Meer informatie over Easy-Stuc

Nieuwbouw Deventer

Leven in de Sallandse omgeving? In 2016 verschenen de eerste straten rondom de karakteristieke brink van het nieuwe dorp Steenbrugge bij Deventer. Het gebied Steenburgge combineer de voordelen van de stedelijke voorzieningen van Deventer met de warmte en gezelligheid van een dorpse woonomgeving. Er worden in Steenbrugge 400 klassieke rijwoningen, 2-onder-1 kap- en vrijstaande woningen gebouwd. In de verschillende fases hebben we bij diverse woningen de behangklare wanden voorzien van renovlies op glasvezelbasis. Ook hebben we het kant-en-klaar gesausd.

Is die stucadoor in Deventer echt nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer