renovlies behang easy stuc

Stucadoor Amsterdam

U zoekt een stucadoor in Amsterdam. De kans is groot dat u geen stucadoor zoekt, maar enkel gladde, strakke muren wilt in uw woning. Dan heeft u meer opties dan alleen het inschakelen van een stucadoor in Amsterdam.

Easy-Stuc is renovliesbehang: glasvezelbehang zonder structuur. Dat betekent dat het zeer glad en strak is, en dat er (in tegenstelling tot veel ander behang) geen overgang te zien is tussen de behangstroken. In andere woorden: renovliesbehang is naadloos.

Waarom geen stucadoor? Regulier stucwerk is duurder en kost aanzienlijk langer om te laten verrichten. Easy-Stuc kan binnen een week worden aangebracht door onze gespecialiseerde vakmensen. Het aanbrengen is inclusief garantie. Kwaliteit tegen een veel lagere prijs.

Het is mogelijk dat u niet bekend bent met ons product. Op onderstaande pagina’s vindt u meer informatie over Easy-Stuc:

Toch geen stucadoor in Amsterdam nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer