Spelen met kleur

Door te spelen met kleur in uw woning kunt u verschillende sferen creëren. In onze showroom in Renkum laten we verschillende soorten renovlies zien, kant-en-klaar in verschillende kleuren gesausd. Wij hebben veel ervaring met het adviseren en aanbrengen van kleuren. Om u een beeld te geven van de kleur op de muur ten opzichte van de kleurenstaal laten we grotere vlakken kleur zien. U kunt zich dan een goed beeld vormen van hoe het eindresultaat er in werkelijkheid uit zal zien.

Easy stuc is inmiddels bijna tien jaar actief in het aanbrengen van renovlies in nieuwe woningen. Welke tint wit kiest u? Op basis van onze ervaring met het sauzen van renovlies hebben we ook een visie ontwikkeld over het toepassen van de basis wittint. De gekozen wittint bepaald in grote mate de uitstraling van het sauswerk. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw woning in zijn geheel of gedeeltelijk van kleur te voorzien.

Ervaring met kleur

Wij ervaren dat klanten die kleur in de woning toepassen vaak blijer zijn bij de oplevering, kleur brengt vreugde in het leven. Een citaat uit het ‘handboek voor den behanger’ uit 1923: “Evenals de muziek nu eens grootsch en dramatisch en dan weer licht en gracieus ons gemoedsleven beheerscht, zoo werken ook de ‘kleuren’ op onze zinnen in.”

Het behang wat toen der tijd werd toegepast bevatte vaak al veel kleur. Mooie volle bloempatronen met een bies waarin enkele kleuren terug komen. Reeds toen al was behang een populaire manier van het afwerken van wanden van woningen. Behang werd ook vaak toegepast in luxe landhuizen in sierkamers, of pronkkamers. In de middeleeuwen werd al goud in het behang verwerkt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0317 74 58 41 of vraag nu een offerte aan.

 

Harmonie der kleuren
Een leidraad voor de behangers, schilders en decorateurs
Easy stuc kleuren
Kleuren wand showroom om u een goede indruk te geven.
renovlies behanger
Renovlies voorzien van kleur
Easy Stuc lambrisering
Easy Stuc lambrisering