renovlies behang easy stuc

Scanbehang

Scanbehang, ook wel bekend als glasvezelbehang of renovlies, is een populaire vorm van behang. Het is bijzonder geschikt voor nieuwbouwmuren. Easy Stuc schuurt de muren en plamuurt oneffenheden en brengt vervolgens scanbehang aan. Na het plakken wordt er gekit in inwendige hoeken langs het plafond en lang binnendeurkozijnen. Wanneer dat klaar is, dan sauzen we de muren, uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

Veel mensen kiezen voor structuurloos behang, ook wel renovlies genoemd, met strakke en naadloze wanden als resultaat. Easy-Stuc is een gevestigde aanbieder van renovlies behang. Wij verzorgen uw volledige wandafwerking (van het opmeten vanaf tekening, tot het aanbrengen en afwerken). De gehele wandafwerking is inclusief CBW garantie.

Voordelen scanbehang

De belangrijkste voordelen van scanbehang (structuurloos) ten opzichte van traditionele stuc zijn:

  • Stootvaster
  • Krimpvrij
  • Brandveilig
  • Naadloos
  • Goedkoper

Scanbehang of traditioneel stucwerk?

Twijfelt u tussen scanbehang of traditioneel stucwerk? Kom dan langs in de showroom. Naast ongeveer 200 m² wandafwering op de muren laten we ook traditioneel stucwerk zien. U kunt dan zelf zien en voelen hoe de diverse afwerkingen eruit zien. Doordat we de afgelopen 10 jaar veel woningen van scanbehang (renovlies) hebben voorzien en er steeds meer mensen overtuigd zijn van de voordelen merken stucadoors dat ze marktaandeel verliezen. Op internet worden door stucadoors nadelen genoemd. Zo zouden beschadigingen niet te repareren zijn, gaan plooien in de hoeken of los gaan laten. Door onze ruime ervaring kunnen wij melden dat dat niet het geval is. Reparaties zijn prima uit te voeren, door de inwendige hoeken te kitten ontstaan er geen plooien en door de machinale verlijming zit het scanbehang goed vast aan de muur.

Meer informatie

Meer weten over scanbehang?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer