• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies Zwolle

  Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Zwolle te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

  Renovlies behanger Zwolle

  Renovlies in Zwolle nodig? U zoekt een specialist in Zwolle die renovlies behang kan aanbrengen. Dat is onze core business: het aanbrengen van renovlies behang. Niet alleen in Zwolle, maar in heel midden-Nederland.
  In tegenstelling tot wat gebruikelijk is plakken we renovlies op glasvezelbasis. Dit doen we omdat we zo een naadloos eindresultaat kunnen leveren. Glasvlies krimpt niet en zet niet uit, we noemen het maatvast. Easy Stuc brengt glasvlies uit onder eigen label. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek kunnen we voordelig inkopen en goedkoop glasvlies aanbieden. Dus heeft u een nieuwbouwwoning in Zwolle of omgeving, dan bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres voor renovlies behang. Easy-Stuc heeft de juiste gespecialiseerde vakmensen in dienst die de wandafwerking verzorgen met renovliesbehang.

  hero-home@2x-scaled

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Nieuwbouw in Zwolle

  Easy Stuc is al jaren actief in Zwolle en omgeving. Ook tijdens de crisis hebben we altijd werk gehad in Zwolle. Easy Stuc hoopt ook weer op renovlies opdrachten in Zwolle bij bijvoorbeeld de projecten Morgendauw, Kraanbolwerk, Diezerhof, Mooi Werkeren, De Blijde, Koop van Hoog Zwolle en Woonkansen in Wetering. Maar ook het project Stadshagen is ons bekend. De eerste nieuwbouwwoningen hebben hun offerte reeds bij ons aangevraagd.

  Inmiddels is renovlies behang een bekend product bij kopers van nieuwbouwwoningen. Bent u nog niet bekend met renovlies behang of ziet u door de bomen het bos niet meer? Onderstaande pagina’s tonen de kenmerken, mogelijkheden en kosten van dit soort structuurloos glasvezelbehang.

  Meer informatie over renovlies behang

  Easy Stuc de juiste keuze
  voor je nieuwe woning

  • Beste keuze renovlies

   Beste keuze voor nieuwbouwwoningen

  • Kant-en-Klaar

   Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief dekkend sausen

  • Kwaliteit

   Naadloze, strakke wanden. Brandveilig krimpscheuroverbruggend en krasvast

  • Snelle levering

   Het aanbrengen van Easy Stuc duurt slechts één week

  • Showroom

   Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum

  Showroom

  In onze showroom in Renkum laten we de verschillende soorten renovlies zien. We begrijpen dat u met alle websites die tegenwoordig online zijn verward raakt over de term renovlies. Het is echter simpel: renovlies vindt zijn oorsprong in renovatieprojecten, reno(vatie)vlies dus.

  Renovlies is te verkrijgen op papier– en op glasvezelbasis. Easy Stuc gebruikt renovlies op glasvezelbasis, we brengen dat uit onder eigen label. Andere namen zijn glasvlies, glasvezel, fibervilt, vlies, Easy Stuc. Andere namen voor renovlies op papierbasis zijn onder andere: renostuc, stucpapier, stucscan, genoemd. Het verschil is visueel ook makkelijk te herkennen. Als u een vouw maakt in het materiaal dan kreukelt papier, glasvlies blijft glad. In onze showroom laten we u de diverse materialen zien.

  Renovlies in Zwolle nodig?

  Easy Stuc is actief in Zwolle en omstreken. Direct een offerte aanvragen is mogelijk. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 0317-74 58 41 of maak gebruik van het contactformulier.