Renovlies Utrecht

Renovlies Utrecht nodig? U zoekt een specialist in Utrecht die renovlies kan aanbrengen. Dat is onze core business: onze enige activiteit is het aanbrengen van renovlies. Niet alleen in Utrecht, maar in heel midden-Nederland.

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is plakken we renovlies op glasvezelbasis. Dit doen we omdat we zo een naadloos eindresultaat kunnen leveren. Glasvlies krimpt niet en zet niet uit, we noemen het maatvast. Easy Stuc brengt glasvlies uit onder eigen label. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek kunnen we voordelig inkopen en goedkoop glasvlies aanbieden. Dus heeft u een nieuwbouwwoning in Utrecht of omgeving, dan bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres voor renovlies Utrecht. Easy-Stuc heeft de juiste gespecialiseerde vakmensen in dienst die de wandafwerking verzorgen met renovliesbehang.

Nieuwbouw in Utrecht

Easy Stuc is al jaren aktief in Utrecht en omgeving. Ook tijdens de crisis hebben we altijd werk gehad in Utrecht. Niet verwonderlijk dat Utrecht altijd tot de top van beste woonsteden hoort. De ligging is perfect, maar ook de omgeving en de nabijheid van de luchthaven zijn zaken die daarin meespelen. Easy Stuc hoopt ook weer op renovlies Utrecht opdrachten in bijvoorbeeld de projecten Hieronymuserf, Parkweg aan de Vegt, De President, Molenhof, de Marezhof,  De Oude Touwfabriek, Lingedonk, of Villapark Bosranden. Bijvoorbeeld aan het project ‘De Veemarkt’ denken we met plezier aan terug. De eerste woningen hebben we daar jaren geleden gedaan.

Destijds was renovlies nog maar bij enkele bewoners bekend. We moesten het produkt toen nog echt aan de man brengen. Inmiddels is het een bekend produkt bij kopers van nieuwbouwwoningen. Bent u nog niet bekend met renovlies of ziet u door de bomen het bos niet meer? Onderstaande pagina’s tonen de kenmerken, mogelijkheden en kosten van dit soort structuurloos glasvezelbehang.

Meer informatie over renovlies

Showroom

In onze showroom in Renkum laten we de verschillende soorten renovlies zien. We begrijpen dat u met alle websites die tegenwoordig online zijn verward raakt over de term renovlies. Het is echter simpel: renovlies vindt zijn oorsprong in renovatieprojecten, reno(vatie)vlies dus.

Renovlies is te verkrijgen op papier– en op glasvezelbasis.

Easy Stuc gebruikt renovlies op glasvezelbasis, we brengen dat uit onder eigen label. Andere namen zijn glasvlies, glasvezel, fibervilt, vlies, Easy Stuc

Andere namen voor renovlies op papierbasis zijn onder andere: renostuc, stucpapier, stucscan, genoemd

Het verschil is visueel ook makkelijk te herkennen. Als u een vouw maakt in het materiaal dan kreukelt papier, glasvies blijft glad. In onze showroom laten we de diverse materialen zien. 

Renovlies in Utrecht nodig?

Easy Stuc is actief in Utrecht en omstreken. Direct een offerte aanvragen is mogelijk. Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier.