Renovlies Nijmegen

U bent op zoek naar renovlies en u bent woonachtig in Nijmegen? Dan zijn wij u graag van dienst, wij komen zelf uit Heteren. Easy Stuc is specialist in het leveren en aanbrengen van renovlies in de omgeving van Nijmegen. Met ons heeft u geen stucadoor meer nodig. De afgelopen jaren hebben we veel werk verricht in Nijmegen en omstreken. De laatste tijd zijn ook veel aktief in Lent en de nieuwbouwappartementen rond de nieuwe brug. Een mooie woonwijk wordt dat.

Historie

Als sinds de oprichting van ons bedrijf 10 jaar geleden zijn we aktief in Nijmegen en omgeving. De allereerste woningen was zelfs in Nijmegen, het project Cum Laude. Juist ook om dat er in de crisistijd altijd nieuwe woningen werden verkocht. Toen der tijd was glasvlies nog niet zo bekend als tegenwoordig. Veelal werd toen nog niet geplakt met renovlies op glasvezelbasis, wij deden dat toen al. Toen er glasvlies van 200 gram op de markt kwam zijn we dat direkt gaan gebruiken vanwege de vele voordelen ten opzichte van renovlies op papierbasis. Door gebruik te maken van glasvlies zijn we af van de nadelen van renovlies op papierbasis.

Ons product wordt aangebracht door een gespecialiseerde renovlies behanger. Op de gehele wandafwerking is CBW garantie van toepassing.

Projecten

In Nijmegen zijn veel projecten waar we renovlies hebben aangebracht. Het is begonnen in Lent. Nog steeds zijn we veel in Nijmegen te vinden. Onder andere in de projecten: Hart van de Waalsprong, Lents Buiten, Havenkade, AAn de Dijk, In de Boomgaard, Hart van de Waalsprong Donk en Elft, Soetegaerde, Loyd, Hof van Nijmegen en ga zo maar door.

Meer informatie over renovlies

Bekijk onderstaande pagina’s voor de mogelijkheden van het leveren en aanbrengen van renovliesbehang in Nijmegen:

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan 026 382 7448 voor informatie of vraag een offerte aan