Renovlies Nijmegen

De vakmannen van Easy Stuc hebben in een nieuwbouwwoning in het project ‘Het hoge Rot’ in Hernen renovlies aangebracht en gesausd in RAL 9016. Dat ligt vlakbij Wijchen en is gemeente Nijmegen.

Aanvullende diensten

Naast het aanbrengen van renovlies hebben de gespecialiseerde vakmensen van Easy Stuc nog meer werkzaamheden verricht. Zo zijn de spijkergaatjes en aftimmerlatten van de onderzijde van de bruine kap afgekit en gesausd in de kleur van de wanden.  Zolderkappen worden meestal in de kleur groen of bruin door de aannemer opgeleverd. Om een mooi en strak resultaat te bereiken plamuren we de spijkergaatjes en kitten we de aftimmerlatten. Daarna gebruiken we meestal de latexspuit om de verf op te brengen. Wanneer dat erop zit rollen we het na, dit zorgt ervoor dat eventuele beschadigingen later makkelijker zijn weg te werken. Hiermee combineren we de snelheid van het spuiten met de kwaliteit van rollen.

Spuiten of rollen?

Om het renovlies op de muren van uw nieuwe woning te sausen gebruiken we daarentegen altijd de roller. Spuiten vinden wij te beschadigingsgevoelig en niet handig in combinatie met het toepassen van kleuren. U kunt ons bereiken op dagelijks bereiken op telefoonnummer 026 382 7448 voor meer informatie.

Blauwe puntjes

Met name rond de vochtige tijden van het jaar hadden we last van uitslag van blauwe puntjes op de groene dakkappen. Gelukkig lijkt deze periode achter de rug. De dakplaatleveranciers hebben het probleem blijkbaar onderkent. Daarom gebruiken ze geen plaatmateriaal met merbau meer. De toepassing van die houtsoort in combinatie met vocht blijkt een broedplaats voor schimmels. Schimmel is dan ook de oorzaak van de blauwe puntjes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat daken zonder dakramen of dakkapel extra vatbaar zijn voor het ontstaan van schimmel. Het plakken van renovlies op de onderkant van het dak heeft niet onze voorkeur. Door het werken van de verschillende platen waaruit het dak ik opgebouwd ontstaan er scheuren of kronkels op de naden. Het is lastig om dat te repareren als glasvlies op zit. De kap sauzen we ook met EinzaKarat plus, onze schrobklasse 1 latex.

Bel 0317 74 58 41 om een afspraak te maken op een locatie bij u in de buurt of vraag nu een offerte aan.