• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies in Kortenoord Wageningen

  Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Kortenoord Wageningen te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

  Renovlies in Kortenoord Wageningen

  Gaat u in Wageningen in het project Buitenoord wonen en overweegt u Renovlies? U wilt strakke volledig naadloze glasvlieswanden, zodat de overgangen tussen de behangstroken écht niet te zien zijn? Easy Stuc is dé specialist in het behangen met glasvliesbehang in de omgeving van Wageningen. Onder ander in Nieuw Kortenoord hebben we aanbiedingen, ook voor Buitenoord. Sinds het begin van de bouw van de nieuwe wijk zijn wij actief. Ook in de appartementen van het ‘Blauwe Domijn’ (oude belastingkantoor), die al zijn gebouwd voordat de woningen daar kwamen, hebben we in 6 appartementen glasvlies aangebracht. Naast Wageningen zijn we ook in grote delen van het land werkzaam. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een flinke basis gelegd in: Ede, Utrecht, Veenendaal, Oosterbeek en in onze thuisbasis Renkum.

  hero-home@2x-scaled

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Wat is renovliesbehang?

  Renovlies is structuurloos glasvezelbehang. Schakelt u ons in voor renovlies in Wageningen? Dan zorgen wij dat u voorafgaand aan de werkzaamheden een compleet voorstel ontvangt. We meten de wanden op basis van de tekeningen op. We maken dan een échte vaste prijs. Dus zonder verrekening achteraf. Let bij het vergelijken van offertes ook op de voorwaarden. Wij hechten waarde aan een goede offerte, dus bij Easy Stuc geen geautomatiseerde opgaaf binnen 2 minuten.

  De eerste woningen waar we 200 grams renovlies op glasvezelbasis hebben gebruikt waren in Wageningen. Onder ander bij een aantal woningen op de Lijnbaanstraat. Waarom? Voor een naadloos eindresultaat. Glasvezel zet niet uit en krimpt niet tijdens het plakken. Dit in tegenstelling tot renovlies op papierbasis. Reeds in veel woningen in Wageningen hebben onze behangers naadloos behangen en kant-en-klaar gesausd. Door de komst van veel bedrijven, zoals Friesland Campina en Unielever naar Wageningen Universiteit en Research, is de verkoop van nieuwbouwwoningen altijd door gegaan. Met Easy Stuc bent u er zeker van dat de wanden van uw nieuwbouwwoning naadloos behangen worden met structuurloos glasvezelbehang. Uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

  Easy Stuc de juiste keuze
  voor je nieuwe woning

  • Beste keuze renovlies

   Beste keuze voor nieuwbouwwoningen

  • Kant-en-Klaar

   Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief dekkend sausen

  • Kwaliteit

   Naadloze, strakke wanden. Brandveilig krimpscheuroverbruggend en krasvast

  • Snelle levering

   Het aanbrengen van Easy Stuc duurt slechts één week

  • Showroom

   Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum

  Showroom

  Ons product is te bezichtigen in onze showroom op een steenworp afstand in Renkum. Dan kunt u zelf zien of Easy Stuc het product is waar u uw wandafwerking mee wilt laten voltooien. Op basis van wat u ziet in de showroom, kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten als behanger van uw nieuwe woning. Wist u dat woonspecialist Lok Renkum bij ons in de winkelstraat zit? U kunt dus uw bezoek aan ons combineren met een bezoek voor vloeren, gordijnen, zonwering, kastenwanden of slapen aan Lok. Dan heeft u leveranciers uit de regio, dat is toch fijn.

  Behanger in Wageningen nodig?

  Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.