• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies in Apeldoorn

  U zoekt behanger Ede. U wilt strakke wanden en het liefst volledig naadloos. Zodat de overgang tussen de behangstroken écht niet te zien is?

  Renovlies in Apeldoorn

  U zoekt renovlies in Apeldoorn. U wilt strakke wanden en het liefst volledig naadloos. Zodat de overgang tussen de behangstroken écht niet te zien is?. Easy Stuc is dé specialist in het behangen met renovliesbehang in de omgeving van Apeldoorn. Onder ander in: Deventer, Schalkhaar, zutphen,Loenen, Ermelo, hebben we aanbiedingen. Kijk voor de beste voorwaarden voor uw nieuwbouw naar de collectieve mogelijkheden. Naast Apeldoorn zijn we ook in grote delen van het land zijn we werkzaam. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een flinke basis gelegd in: Ede, Utrecht, Amersfoort en omstreken en  Arnhem, Nijmegenen Omstreken.

  Wat is renovliesbehang?

  Renovlies is structuurloos glasvezelbehang. Schakelt u ons in voor renovlies in Apeldoorn? Dan zorgen wij dat u voorafgaand aan de werkzaamheden een compleet voorstel ontvangt. We meten de wanden op basis van de tekeningen op. We maken dan een échte vaste prijs. Dus zonder verrekening achteraf. Let bij het vergelijken van offertes ook op de voorwaarden. Diverse partijen  hebben onze offerte gekopieerd of een gelijkenis getrokken met Easy Stuc. Wij hebben geen verbintenis op welke wijze met deze partijen.

  We gebruiken 200 grams renovlies op glasvezelbasis. Waarom? Voor een naadloos eindresultaat. Glasvezel zet niet uit en kript niet tijdens heb plakken. Dit in tegenstelling tot renovlies op papierbasis. Reeds in veel woningen in Apeldoorn heeft een van onze behangers naadloos behangen en kant-en-klaar gesausd.Zo bent u er zeker van dat de wanden van uw nieuwbouwwoning naadloos behangen worden met structuurloos glasvezelbehang. Uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Showroom

  Ons product is te bezichtigen in onze showroom in Renkum. Dan kunt u zelf besluiten of Easy Stuc het product is waar u uw wandafwerking wilt laten voltooien. Op basis van wat u ziet in de showroom, kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten als behanger van uw nieuwe woning. Wist u dat wij een spanplafond van topspan in de showroom hebben? Een spanplafond is een goed alternatief voor traditioneel stucwerk. De mogelijkheid bestaat om spotjes in het plafond op te nemen. In combinatie met spotjes en een plafond in de badkamer is de prijs concurrerend.

  Behanger in Apeldoorn nodig?

  Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.