Renovlies Den Haag

U bent op zoek naar renovlies en u bent woonachtig in Den Haag? Dan zijn wij u graag van dienst. Easy Stuc is specialist in het leveren en aanbrengen van renovlies in de omgeving van Den Haag. Met ons heeft u geen stucadoor meer nodig. De afgelopen jaren hebben we veel werk verricht in Den Haag en omstreken. De laatste tijd zijn ook veel aktief in Vroondaal aan het Park. Een mooie woonwijk wordt dat.

Historie

Als sinds de oprichting van ons bedrijf 10 jaar geleden zijn we aktief in Den Haag en omgeving. Juist ook om dat er in de crisistijd altijd nieuwe woningen werden verkocht. Toen der tijd was glasvlies nog niet zo bekend als tegenwoordig. Veelal werd toen nog geplakt met renovlies op glasvezelbasis. Toen er glasvlies op de markt kwam zijn we dat direkt gaan gebruiken vanwege de vele voordelen ten opzichte van renovlies op papierbasis. Door gebruik te maken van glasvlies zijn we af van de nadelen van renovlies op papierbasis.

Ons product wordt aangebracht door gespecialiseerde behangers. Op de gehele wandafwerking is CBW garantie van toepassing.

Meer informatie over renovlies

Bekijk onderstaande pagina’s voor de mogelijkheden van het leveren en aanbrengen van renovliesbehang in Den Haag:

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan 026 382 7448 voor informatie of vraag een offerte aan