• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies Den Bosch

  U heeft uw oog laten vallen op renovlies en u bent woonachtig in Den Bosch. Dan zijn wij u graag van dienst. Easy Stuc is specialist in het leveren en aanbrengen van renovlies in de omgeving van Den Bosch. Ons product wordt aangebracht door gespecialiseerde behangers. Op de gehele wandafwerking is garantie van toepassing.

  Glasvliesbehang

  Glasvlies (ook bekend als renovlies, fiberfilt of renostuc) is een vliesbehang met een gladde structuur. Glasvlies geeft uw wanden een mooie gladde uitstraling en daarnaast is glasvliesbehang ook brandveilig en stootvast. Het is de ideale basis om diverse soorten muurverf op aan te brengen, het is haarscheur overbruggend en sterker dan stucwerk.

  Kwaliteit

  Voor een mooi glad eindresultaat is vakmanschap en gebruik van professioneel materiaal zoals goed renovlies belangrijk. Easy Stuc gebruikt glasvliesbehang van 200 gram dat is opgebouwd uit 100% glasvezeldeeltjes. Dit geeft als resultaat dat uw wanden er mooi egaal uitzien, en op de lange termijn ook mooi blijven. Renovlies is dus een verzamelnaam van gladde behangsoorten. In ons magazijn in Heteren hebben we de materialen op voorraad staan. Door groot in te kopen kunnen we kwaliteit tegen een gunstige prijs leveren.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Voorbereiding

  Om het mooiste eindresultaat te behalen moeten de wanden wel 100% glad zijn. Daarom wordt eerst het behangklare stucwerk van de wanden nagelopen, en (waar nodig) geschuurd en geplamuurd. De wanden worden daarna door een ervaren renovlies behanger afgwerkt. Uiteindelijk is zijn de mannen die het renovlies aanbrengen en het sauswerk verrichten de belangrijkste factor voor een net eindresultaat. Daarom hebben we ervoor gekozen voor vaste basis met eigen personeel. Het opleiden van nieuwe behangers vinden we belangrijk. Door jonge nieuwe mensen te laten leren van en oude ervaren renovliesbehanger behouden we ons werksysteem en kunnen we de kwaliteit constant houden.

  Meer informatie over renovlies

  Bekijk onderstaande pagina’s voor de mogelijkheden van het leveren en aanbrengen van renovliesbehang in Den Bosch: