• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Zwolle

  De renovlies behanger in Zwolle van Easy Stuc staat klaar om jouw woning van het beste renovlies behang te voorzien! Voor strakke, naadloze en egale muren.

  Laat een renovlies behanger in Zwolle langskomen

  Laat via Easy Stuc een renovlies behanger in Zwolle langskomen voor de beste wandafwerking van jouw nieuwbouwwoning. Renovlies neemt toe in populariteit. In bijna alle nieuwbouw woningen wordt het toegepast. Het is een soort glasvezelbehang, waarbij je geen structuur ziet. Hierdoor worden jouw wanden strak en egaal. Easy Stuc beschikt over het beste renovlies. Doordat wij ons iedere dag richten op het aanbrengen van renovlies, hebben wij hierbij hoog niveau. Voor de hoogste kwaliteit renovlies in Zwolle ben je aan het juiste adres bij Easy Stuc!

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Een renovlies behanger in Zwolle van Easy Stuc

  Onze renovlies behanger in Zwolle doet meer dan alleen het aanbrengen van renovlies behang. Wij schuren, plamuren, sauzen en werken jouw wanden af. Dit doen wij met gemak, professionaliteit en snelheid. Het duurt bij ons één week om renovlies aan te brengen. Daar kan geen stucwerk tegen op! Door veel ervaring beschikken wij over kennis en kunde over renovlies op het hoogste niveau. Met 200 grams glasvlies leveren wij jouw muren altijd naadloos op. Wij leveren altijd de beste service en kwaliteit. Om dit te verzekeren bieden wij je een uitgebreide CBW garantie. De garantie is geldig voor onze gehele wandafwerking. De beste renovlies behanger van Zwolle vind je bij Easy Stuc!

  De toenemende voorkeur voor renovlies behang

  De voorkeur voor renovlies behang boven stucwerk neemt steeds meer toe. Renovlies en stucwerk leveren nagenoeg hetzelfde resultaat op. Met beide realiseer je een strakke afwerking van jouw wanden. Desondanks zitten er een aantal nadelen aan stucwerk, die renovlies niet heeft. Stucwerk is gevoeliger voor scheuren en beschadigingen, het duurt langer om aan te brengen en is duur. Renovlies is:

  • Krasvast
  • Krimpvrij
  • Brandveilig
  • Stootvast

  Ook is renovlies te sauzen. Je bepaalt zelf welke kleuren je op je muren wilt. Maak jouw woning geheel eigen door renovlies in Zwolle.

  Renovlies is 30% goedkoper dan stucwerk!

  Easy Stuc biedt niet alleen de beste kwaliteit, maar dit doen wij ook nog eens tegen een relatief lage prijs. Renovlies is 30% goedkoper dan stucwerk! Wij hebben van te voren geen kant-en-klare prijs voor je. Dit is namelijk afhankelijk van de afwijkingen, oppervlaktes en moeilijkheden van jouw nieuwbouwwoning. Ook jouw wensen spelen mee in het bepalen van de prijs. Om vooraf een beeld te krijgen van de kosten, kunnen wij je wel een prijsindicatie geven aan de hand van jouw wensen. Wij raden je aan hiervoor contact op te nemen.

  Schakel een renovlies behanger in Zwolle in

  Contact neem je op door Easy Stuc te mailen of bellen. Per mail zijn wij te bereiken op info@easy-stuc.nl. Voor telefonisch contact bel je 0317745841. Onze renovlies behanger in Zwolle staat klaar om jouw woning van het beste renovlies behang te voorzien!