• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Zevenaar

  Renovlies is minder gevoelig voor scheuren, sneller aan te brengen en 30% goedkoper dan stucwerk. Easy Stuc heeft voor jou het beste renovlies in Zevenaar!

  Renovlies behang in Zevenaar van Easy Stuc

  Spachtelputzen, behangen, spuiten, stukadoren, sauzen of renovlies in Zevenaar zijn allemaal mogelijkheden voor jouw wandafwerking. Easy Stuc adviseert renovlies. In nieuwbouw woningen wordt renovlies, een soort glasvezelbehang, steeds vaker toegepast. Het behang bevat geen structuur. Hierdoor is het vlak en strak aan te brengen. Het lijkt alsof jouw muren gestuct zijn. Renovlies bevat veel voordelen ten opzichte van stucwerk en is daarom erg populair. Easy Stuc voorziet ook jouw woning van het beste renovlies behang. Wij behangen iedere dag en weten hierdoor het beste resultaat te behalen. Kom voor een renovlies behanger in Zevenaar naar Easy Stuc!

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  De prijzen van renovlies in Zevenaar

  Nieuwbouw woningen zijn altijd behangklaar bij de oplevering. Voor kant-en-klare muren laat je een renovlies behanger in Zevenaar komen. De prijzen van renovlies verschillen per woning. Op basis van de moeilijkheden, oppervlaktes en afwijkingen van jouw woning stelt Easy Stuc de kosten vast. Dit doen wij altijd tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Met ons 200 grams renovlies, dat bestaat uit glasvezel, verzekeren wij een naadloze aanbreng. Het is mogelijk bij ons om een prijsindicatie op te vragen, geheel gericht op jouw wensen.

  Ervaren renovlies behangers

  Voor een renovlies behanger in Zevenaar met verstand van zaken ga je naar Easy Stuc. Wij zijn al meer dan 15 jaar ervaren in het behangen met renovlies. Met kunde en kennis van het hoogste niveau gaan wij aan de slag. Dit doen wij professioneel, met gemak en met hoge snelheid. Wij voorzien jouw woning van renovlies behang in één werkweek. Daarbij schuren, plamuren en sauzen wij jouw woning. Het schuren en plamuren levert een glad eindresultaat op van jouw muren. Deze gladde muren sauzen wij in een door jou uitgekozen kleur. Op onze gehele wandafwerking krijg je altijd CBW garantie.

  Renovlies is beter dan stucwerk

  Waarom moet je kiezen voor renovlies in plaats van stucwerk? Het antwoord is simpel. Renovlies is sneller aan te brengen, heeft een kleinere gevoeligheid voor beschadigingen en is 30% goedkoper. Daarbij levert het nagenoeg dezelfde uitstraling op als stucwerk. In nieuwbouw woningen wordt renovlies een steeds populairder als alternatief. Het materiaal is:

  • Brandveilig
  • Krimpvrij
  • Stootvast
  • Krasvast

  Laat onze gespecialiseerde renovlies behanger in Zevenaar langskomen voor strakke, naadloze en egale muren!

  Maak een afspraak bij Easy Stuc

  Een afspraak maken voor een renovlies behanger in Zevenaar doe je door Easy Stuc te mailen op info@easy-stuc.nl of te bellen op 0317745841. Voor meer informatie, ideeën of voorbeelden van renovlies raden wij het je aan langs te komen in onze showroom in Renkum.