• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Wijchen

  De beste wandafwerking voor nieuwbouwwoningen is renovlies. Ga voor een professionele renovlies behanger in Wijchen naar Easy Stuc. Wij maken jouw muur strak!

  Easy Stuc heeft de beste renovlies behanger van Wijchen

  Voor de beste renovlies behanger van Wijchen ga je naar Easy Stuc! Renovlies behang is de trend bij nieuwbouw woningen. Het is glasvezelbehang waarbij geen structuur zichtbaar is. Hierdoor ontstaat er een strakke, gladde wandafwerking na het aanbrengen van het behang. Je kunt dit vergelijken met stucen. Renovlies behang is geheel naadloos. Er zijn geen oneffenheden op te zien. Jouw wanden worden kant-en-klaar opgeleverd door de specialisten van Easy Stuc. Wij doen niets anders dan hele dagen nieuwbouwwoningen voorzien van renovlies behang. Hierdoor leveren wij je de beste kwaliteit. Schakel onze renovlies behanger in Wijchen in door contact op te nemen.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Renovlies neemt toe in populariteit

  Renovlies in Wijchen wordt een alsmaar populairder alternatief voor stucwerk. Waarom? Renovlies is snel aan te brengen, het is bestendig tegen scheuren of beschadigingen en goedkoop. Renovlies is zelfs 30% goedkoper dan stucwerk. Dit is een groot verschil. Vooral omdat het resultaat nagenoeg hetzelfde is. Zowel stucwerk als renovlies laten jouw wanden strak achter. Renovlies is daarnaast:

  • Krimpvrij
  • Stootvast
  • Krasvast
  • Brandveilig

  Het kostenplaatje van renovlies in Wijchen

  Om een naadloze afwerking te verzekeren, werkt Easy Stuc met 200 grams glasvlies. Dit levert de beste kwaliteit, terwijl je hier in verhouding tot stucwerk weinig voor betaalt. Een exact kostenplaatje kunnen wij je niet van te voren aanbieden. De prijs van het renovlies in Wijchen aanbrengen is afhankelijk van jouw woning. Nieuwbouwwoningen verschillen in moeilijkheden, afwijkingen en oppervlaktes. Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de kosten. Wat wij je wel kunnen aanbieden, is een prijsindicatie. Kijk met ons mee naar de mogelijkheden op basis van jouw wensen, zodat je jouw woning in Wijchen van renovlies kan voorzien!

  Renovlies met CBW garantie

  Bij Easy Stuc ontvang je altijd CBW garantie. Dit geldt voor het schuren, plamuren, aanbrengen van renovlies, sauzen en afwerken. Door jouw muren te schuren en plamuren, ontstaat er een gladde afwerking. Het is mogelijk om over renovlies behang heen te sauzen. Hierdoor kun je zelf kiezen uit verschillende kleuren voor op jouw muren. Wij doen alles professioneel, snel en met gemak. In één week voorzien wij jouw gehele woning van renovlies behang. Door middel van kennis, kunde en ervaring van het hoogste niveau ronden wij het aanbrengen van renovlies in Wijchen bij jou thuis succesvol af!

  Renovlies behanger in Wijchen inschakelen bij jou thuis

  Contact opnemen met Easy Stuc doe je door te bellen naar 0317745841. Wij zijn ook per mail te bereiken op info@easy-stuc.nl. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Renkum. Wij laten je hier graag voorbeelden zien van ons renovlies. Schakel snel onze renovlies behanger in Wijchen in!