• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Veenendaal

  Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Veenendaal te laten voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

  Renovlies behanger Veenendaal

  U bent opzoek naar een professionele renovlies behanger in Veenendaal. Wij brengen alleen glasvlies (ook wel renovlies) in nieuwbouwwoningen aan, bestaande bouw zijn we niet op ingericht. Als het er eenmaal op zit hoeft u de komende jaren niet meer naar de wanden om te kijken. Doordat we latex op waterbasis gebruiken is er nauwelijks sprake van vergeling door zonlicht. Het is ook goed mogelijk om de wanden van een andere kleur te voorzien als u erop uitgekeken bent. Voor het aanbrengen van glasvlies behang in Veenendaal zetten wij onze mensen die in Ede en Arnhem wonen in. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend materialen van A-merken, waaronder lijm en glasvlies wat we onder eigen label uitbrengen. Zo zijn wij altijd in staat om u de beste garanties te bieden over het eindresultaat.

  hero-home@2x-scaled

  Uw nieuwbouwproject in Veenendaal volledig verzorgd

  U kunt altijd bij ons terecht wanneer u interesse heeft in het laten aanbrengen van renovlies in uw nieuwe woning. Wij werken door heel de regio en zijn alleen actief in nieuwbouwwoningen. U kunt op Easy Stuc vertrouwen voor het professioneel aanbrengen van glasvlies en het sauzen ervan. Wij hebben in het verleden als veel glasvlies in woningen gebouwd door Heijmans, Kelderman Bouw  van Wanrooij of Klok Groep aangebracht. Onder andere aan de projecten Veenderij, Wooneilanden, De Veense Poort,  Stationskwartier of Brouwerspoort hebben we al gewerkt. Graag gaan we ook aan de slag bij de projecten LEIV wonen, Weideveen, de verbinding, Pionier kwartier. Ook de muren van uw nieuwe woning nemen wij graag onder handen. Bij ons staat de klant centraal, zoals dit naar onze mening hoort. U kunt dan ook altijd rekenen op een hoge kwaliteit, een goede offerte en een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding van onze werkzaamheden.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  De beste renovlies behangers in Veenendaal

  Als u opzoek bent naar een renovlies behanger, bent u waarschijnlijk al heel wat aanbieders tegengekomen. We snappen dat het moeilijk is om een keuze te maken. Tip: Reviews geven vaak een goed beeld van de kwaliteit van een service. We besteden veel tijd aan de kwaliteit van ons werk en dat wordt gelukkig gewaardeerd. We zijn daarom ook erg trots om ons de best beoordeelde behangservice van Nederland te mogen noemen!

  Wilt u weten wat klanten precies over ons zeggen? Lees hier dan alle beoordelingen

  Zelf uw wanden in Veenendaal een andere kleur geven

  Doordat wij ook sauzers in dienst hebben is het goed mogelijk om het glasvlies behang gelijk te laten sausen, eventueel in kleur. U heeft er dan zelf geen omkijken aan. Indien gewenst kunnen wij ook met u meedenken over de kleuren of de kleurencombinaties om de juiste sfeer te krijgen. In de showroom in Renkum laten we diverse voorbeelden zien. Wilt u de muren zelf sauzen nadat wij het glasvlies hebben aangebracht? Dit is heel goed mogelijk. Indien nodig kunnen wij u hierbij vanzelfsprekend adviseren, of alleen de materialen leveren. Ook kunt u een workshop volgen om de fijne kneepjes te horen te krijgen.

  Wilt u meer weten over renovlies in Veenendaal?

  Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Veenendaal te laten  voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang. We kunnen vertellen over de voordelen en de nadelen, de verschillen tussen renovlies op papier-/ en glasvezelbasis en onze kwaliteiten en werkwijze. Wij informeren en adviseren u geheel vrijblijvend. Als u al bent overtuigd van renovliesbehang, dan kunt u ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen Wij voeren de opdracht graag voor u uit. Bel 026 – 382 7448.

  U zoekt een behanger in Veenendaal die scanbehang kan aanbrengen. Dat is onze specialiteit: Easy Stuc brengt dagelijks scanbehang aan in woningen in Veenendaal, Ede, Scherpenzeel, Barneveld en omgeving.

  Onze gespecialiseerde behangers behangen uw woning met scanbehang inclusief garantie. Daardoor bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.

  Bent u nog niet bekend met structuurloos scanbehang? Onderstaande pagina’s tonen de kenmerken, mogelijkheden en kosten van ons product.

  Easy Stuc de juiste keuze
  voor je nieuwe woning

  • Beste keuze renovlies

   Beste keuze voor nieuwbouwwoningen

  • Kant-en-Klaar

   Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief dekkend sausen

  • Kwaliteit

   Naadloze, strakke wanden. Brandveilig krimpscheuroverbruggend en krasvast

  • Snelle levering

   Het aanbrengen van Easy Stuc duurt slechts één week

  • Showroom

   Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum

  Scanbehang in Veenendaal nodig?

  Easy Stuc is actief in Veenendaal en omgeving. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448. Gebruikmaken van het contactformulier is ook mogelijk.