• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Soesterberg

  Renovlies is geschikt voor nieuwbouw woningen. Het is goedkoop en levert een strak resultaat. Easy Stuc heeft de beste renovlies behanger in Soesterberg!

  Renovlies in Soesterberg voor jouw nieuwe woning

  Renovlies in Soesterberg voor jouw nieuwe woning is dé trend. Easy Stuc weet als geen ander dat renovlies in populariteit toeneemt als alternatief voor stucwerk. Mocht je houden van egale, strakke muren dan is renovlies echt iets voor jou! De ervaren vakmensen van Easy Stuc voorzien je van het beste behang, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Wij leveren jouw muren kant-en-klaar op. Je staat als klant bij ons centraal, zoals het hoort. De beste service tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding vind je bij Easy Stuc. Wij hebben voor jou de beste renovlies behanger in Soesterberg klaar staan!

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  De voordelen van renovlies in Soesterberg

  Easy Stuc maakt gebruik van 200 grams glasvlies voor jouw nieuwbouw woning. Hiermee verzekeren wij een naadloze wandafwerking, zodat wij je van strakke muren kunnen voorzien. Ons renovlies behang heeft geen structuur. Het is effen aan te brengen, met de mogelijkheid om er verschillende kleuren overheen te sauzen. Je kunt renovlies vergelijken met gestucte muren. De uitstraling is nagenoeg hetzelfde. De voordelen van renovlies in Soesterberg in je nieuwbouw woning aanbrengen in vergelijking met stucwerk zijn, dat renovlies veel minder gevoelig is voor scheuren, het aanbrengen 30% goedkoper is en dat dit gedaan kan worden in één week. Renovlies is:

  • Krasvast
  • Brandveilig
  • Krimpvrij
  • Stootvast

  Volledige verzorging van jouw wandafwerking

  Easy Stuc verzorgt jouw volledige wandafwerking tot in de puntjes. Allereerst schuren en plamuren wij jouw muren. Hierdoor kunnen wij het renovlies behang aanbrengen met een glad eindresultaat. Na het aanbrengen sauzen wij jouw muren en werken wij alles professioneel af. Dit doen wij snel en met gemak. Door meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat wij moeten doen om je het gewenste resultaat renovlies in Soesterberg te leveren. Hierbij ontvang je altijd CBW garantie op onze werkzaamheden, zodat wij je de beste kwaliteit kunnen verzekeren.

  Hoeveel kost renovlies behang in jouw woning?

  Renovlies behang is 30% goedkoper aan te brengen dan stucwerk, maar wat is de exacte prijs van renovlies in Soesterberg? Er bestaat geen kant-en-klare prijs bij Easy Stuc. Wij baseren de kosten op de afwijkingen, moeilijkheden en oppervlaktes van jouw nieuwbouw woning. Wil je graag een prijsindicatie ontvangen? Dit is wel mogelijk. Geef ons jouw wensen door en wij verdiepen ons in de mogelijkheden.

  Wil je meer weten over renovlies? Neem contact op!

  Voor meer informatie over renovlies in Soesterberg kun je altijd contact met Easy Stuc opnemen, Wij zijn dagelijks te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur op 0317745841 of via ons e-mailadres info@easy-stuc.nl. Ook is het mogelijk om onze showroom in Renkum te bezoeken.