• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Oldenzaal

  Voor nieuwbouw muren is renovlies behang de meest geschikte wandafwerking. Easy Stuc beschikt over de beste renovlies behanger in Oldenzaal voor je woning!

  Renovlies behanger in Oldenzaal nodig?

  Heb je een renovlies behanger in Oldenzaal nodig? Kom naar Easy Stuc! Onze renovlies behanger is gespecialiseerd in het naadloos aanbrengen van renovlies op nieuwbouw muren. Renovlies is naadloos aan te brengen, doordat het geen structuur heeft. Het resultaat? Strakke en egale muren. Wij leveren een professionele verzorging van jouw gehele wandafwerking. Al ruim 10 jaar zijn wij iedere dag bezig om verschillende nieuwbouw woningen van het beste renovlies behang te voorzien. De renovlies behanger in Oldenzaal van Easy Stuc levert je de beste service en kwaliteit.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Sinds 2008 dé trendsetter in renovlies

  Nieuwbouw woningen behangen met renovlies doen wij al sinds 2008. Hiermee zijn wij dé trendsetter. Onze renovlies behangers in Oldenzaal zijn niet alleen gespecialiseerd in renovlies aanbrengen. Wij doen veel meer dan dat. Jouw muren worden door ons geschuurd, geplamuurd en gesaust. Je kunt ons jouw muren in iedere willekeurige kleur laten sauzen. Wij werken met hoge snelheid, professionaliteit en gemak. Met een hoge mate aan kennis en kunde leveren wij altijd goed werk af. Je ontvangt hierbij altijd CBW garantie. Dit waarborgt onze kwaliteit.

  Renovlies behang met hoge kwaliteit

  Wij beschikken over renovlies behang van de hoogste kwaliteit. Dit bieden wij aan tegen een goede prijs. De beste prijs-kwaliteit verhouding voor renovlies in Oldenzaal vind je bij Easy Stuc. Wij bepalen de prijs voor jouw woning aan de hand van de oppervlaktes, afwijkingen en moeilijkheden van jouw muren. De ene woning is de andere niet en daarom hebben wij geen kant-en-klare prijs voor je. Wat wij wel voor je hebben, is de mogelijkheid tot het aanvragen van een prijsindicatie.

  Waarom moet je kiezen voor renovlies in Oldenzaal?

  Renovlies heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Het is:

  • Krasvast
  • Stootvast
  • Krimpvrij
  • Brandveilig

  Wanneer je renovlies in Oldenzaal laat aanbrengen, lijkt het net alsof je jouw muren hebt laten stucen. Het resultaat is hetzelfde, maar renovlies kent meer voordelen. Renovlies is in één werkweek door ons op te plakken, is hierin 30% goedkoper en heeft een langere levensduur. Stucwerk daarentegen vraagt meer tijd, meer geld en is gevoelig voor beschadigingen. Renovlies is om deze redenen een populair alternatief in de nieuwbouw.

  Neem contact op of kom langs!

  Neem contact op voor de specialisten van Easy Stuc door ons te bellen of te mailen. Bel naar 0317745841 of mail ons via info@easy-stuc.nl. Wij zijn dagelijks te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur. Voor ideeën, voorbeelden of advies over renovlies in Oldenzaal kun je het best langskomen in onze showroom.