• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Nieuwegein

  Renovlies is brandveilig, stootvast, krimpvrij, krasvast en geschikt voor jouw nieuwbouw woning. Schakel de renovlies behanger in Nieuwegein van Easy Stuc in!

  Renovlies in Nieuwegein: de beste keuze voor nieuwbouw

  De meest geschikte wandafwerking voor jouw nieuwbouw woning is renovlies in Nieuwegein. Met 200 grams glasvlies levert Easy Stuc jouw muren naadloos op. Jouw muren ogen strak, egaal en effen dankzij renovlies behang. Wij hebben een professionele renovlies behanger voor je klaar staan. Dag in dag uit werken wij met van renovlies. Iedere nieuwbouw woning is door ons te behangen. Door ruim 10 jaar aan ervaring hebben wij veel verstand van zaken. Onze renovlies behanger in Nieuwegein voorziet je van het beste resultaat.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Heeft jouw nieuwbouw woning wandafwerking nodig?

  Nieuwbouw woningen krijgen altijd een behangklare oplevering. Je kunt zelf kiezen hoe je jouw muren wilt afwerken. Wij weten als trendsetter in renovlies wat het beste is voor jouw nieuwbouw muren. Allereerst schuren en plamuren wij de muren voor een glad eindresultaat. Vervolgens brengen we het renovlies aan. Door het renovlies na aanbrengen te sauzen, kun je zelf verschillende kleuren kiezen voor jouw muren. Easy Stuc werkt professioneel, snel en met gemak. Onze renovlies behanger in Nieuwegein rondt jouw wandafwerking altijd succesvol af.

  Is renovlies hetzelfde als stucwerk?

  Renovlies levert nagenoeg hetzelfde resultaat voor jouw muren op als stucwerk. Toch zijn er belangrijke verschillen. Stucwerk is gevoelig. Er ontstaan sneller beschadigingen, zoals scheuren of andere oneffenheden. Ook duurt het langer om het aan te brengen. Het renovlies van Easy Stuc brengen wij in één week aan. Nog meer voordelen van renovlies in Nieuwegein ten opzichte van stucwerk:

  • Stootvast
  • Brandveilig
  • Krasvast
  • Krimpvrij

  Goedkoop renovlies in Nieuwegein

  Renovlies in Nieuwegein is maar liefst 30% goedkoper dan het aanbrengen van stucwerk. Dit is een groot prijsverschil. Daarnaast is de kwaliteit van renovlies hoger. Voor de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding kun je terecht bij Easy Stuc. Wij kunnen je geen kant-en-klare prijs geven. Wat wij je wel kunnen geven, is een prijsindicatie. Wij baseren onze prijsindicatie op de afwijkingen, moeilijkheden en oppervlaktes van jouw muren. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij verdiepen ons samen met jou in de mogelijkheden. Wil je alvast ideeën opdoen? Bezoek dan onze showroom in Renkum.

  Wij brengen renovlies in Nieuwegein aan bij jou thuis

  Laat een renovlies behanger in Nieuwegein bij je thuis komen om je woning van strakke muren te voorzien. Easy Stuc is dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur te bereiken. Je kunt contact met ons opnemen door ons te bellen op 0317745841 of te mailen naar info@easy-stuc.nl.