• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Leusden

  Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Leusden te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

  Renovlies behanger Leusden

  Easy Stuc B.V. is gevestigd in Renkum, ongeveer een half rijden naar Leusden. Onze renovlies behangers werken door heel het land, maar zeker ook graag in Leusden. We hebben al in veel nieuwbouwprojecten in Baarn, Soest, Nijkerk, Amersfoort, Zeist, Barneveld, Lunteren en omgeving de wanden van glasvlies voorzien. Glasvlies is een soort renovlies behang dat na het sauzen het uiterlijk van traditioneel stucwerk heeft. We hebben inmiddels bijna 10 jaar ervaring in het aanbrengen van glasvlies. Daarom kunnen wij u garanderen dat er écht geen naden zijn te zien. Voor dezelfde uitstraling als stucwerk betaalt wel gemiddeld 30% minder. Doordat wij ook goed kunnen sauzen kunnen wij het glasvlies Leusden behang gelijk in kleur schilderen. Alle kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk, kom eens langs in de showroom en laat u inspireren.

  hero-home@2x-scaled

  Wij brengen alleen glasvlies in nieuwbouwwoningen aan. Als het er eenmaal op zit hoeft u de komende jaren niet meer naar de wanden om te kijken. Doordat we latex op waterbasis gebruiken is er nauwelijks sprake van vergeling door zonlicht. Het is ook goed mogelijk om de wanden van een andere kleur te voorzien als u erop uitgekeken bent. Voor het aanbrengen van glasvlies behang in Leusden zetten wij onze mensen die in Ede en Arnhem wonen in. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend materialen van A-merken, waaronder lijm en glasvlies wat we onder eigen label uitbrengen. Zo zijn wij altijd in staat om u de beste garanties te bieden over het eindresultaat.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Renovlies behangers met ervaring in regio Leusden

  U kunt altijd bij ons terecht wanneer u interesse heeft in het laten aanbrengen van renovlies in uw nieuwe woning. Wij werken door heel de regio en zijn alleen actief in nieuwbouwwoningen. U kunt op Easy Stuc vertrouwen voor het professioneel aanbrengen van glasvlies en het sauzen ervan. Wij hebben in het verleden als veel glasvlies in woningen van Heijmans in Leusden aangebracht. Onder andere aan de projecten op Wonen in Huis van Leusden, Ondernemend wonen aan de Ursulineweg, Hartje Leusden Ook uw nieuwe woning nemen wij graag aan. Bij ons staat de klant centraal, zoals dit naar onze mening hoort. U kunt dan ook altijd rekenen op een hoge kwaliteit, een goede offerte en een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding van onze werkzaamheden.

  Direct laten sauzen

  Doordat wij ook sauzers in dienst hebben is het goed mogelijk om het glasvlies behang gelijk te laten sausen, eventueel in kleur. U heeft er dan zelf geen omkijken aan. Indien gewenst kunnen wij ook met u meedenken over de kleuren of de kleurencombinaties om de juiste sfeer te krijgen. In de showroom in Renkum (ongeveer 35 minuten rijden vanaf Leusden) laten we diverse voorbeelden zien. Wilt u de muren zelf sauzen nadat wij het glasvlies hebben aangebracht? Dit is heel goed mogelijk. Indien nodig kunnen wij u hierbij vanzelfsprekend adviseren, of de materialen leveren. Ook kunt u een workshop volgen om de fijne kneepjes te horen te krijgen.

  Easy Stuc de juiste keuze
  voor je nieuwe woning

  • Beste keuze renovlies

   Beste keuze voor nieuwbouwwoningen

  • Kant-en-Klaar

   Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief dekkend sausen

  • Kwaliteit

   Naadloze, strakke wanden. Brandveilig krimpscheuroverbruggend en krasvast

  • Snelle levering

   Het aanbrengen van Easy Stuc duurt slechts één week

  • Showroom

   Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum

  Meer weten over onze renovlies behangservice in Leusden?

  Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Leusden te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang. We kunnen vertellen over de voordelen en de nadelen, de verschillen tussen renovlies op papier-/ en glasvezelbasis en onze kwaliteiten en werkwijze. Wij informeren en adviseren u geheel vrijblijvend. Als u al bent overtuigd van renovliesbehang, dan kunt u ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen Wij voeren de opdracht graag voor u uit. Bel 026 – 382 7448.