• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Enschede

  Voor strakke, egale wanden laat je renovlies behang aanbrengen door Easy Stuc. Laat onze renovlies behanger in Enschede langskomen bij jouw nieuwbouw woning!

  Het beste renovlies behang in Enschede

  Easy Stuc biedt je het beste renovlies behang van Enschede. Voor egale, strakke wanden laat je renovlies door ons aanbrengen. Renovlies is uitermate geschikt in nieuwbouw woningen. Het is een soort glasvezelbehang waarbij je de structuur niet ziet. Renovlies geeft een naadloze wandafwerking en zorgt voor een glad eindresultaat. De muren van jouw nieuwbouw woning kunnen weer lang mee, zonder dat je er nog naar om hoeft te kijken. Easy Stuc is de trendsetter in renovlies behang aanbrengen. Wij zijn hier iedere dag mee bezig. Voor het beste resultaat renovlies behang in Enschede ga je dus naar Easy Stuc!

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Renovlies in Enschede als alternatief voor stucwerk

  Renovlies is in Enschede een steeds vaker voorkomend alternatief voor stucwerk. De populariteit stijgt hard. Met name in nieuwbouw woningen. Dit komt doordat renovlies dezelfde uitstraling oplevert als stucwerk, maar meer voordelen heeft. Renovlies is door een behanger snel aan te brengen, scheurt minder snel en is maar liefst 30% goedkoper. Daarnaast is het mogelijk om renovlies te sauzen. Je bepaalt zo zelf de kleur van jouw muren. Renovlies is:

  • Stootvast
  • Brandveilig
  • Krimpvrij
  • Krasvast

  Met 200 grams glasvlies zorgen wij ervoor dat er geen naden zichtbaar zijn op jouw muren. Easy Stuc levert altijd een professionele eindafwerking.

  De kosten van een renovlies behanger in Enschede

  De kosten voor het inhuren van een renovlies behanger in Enschede staan niet vast. Het is onmogelijk voor ons om kant en klare prijzen te bepalen. De prijs is volledig afhankelijk van jouw woning en wat jouw wensen zijn met renovlies in Enschede. Wij kijken naar de afwijkingen, oppervlaktes en moeilijkheden in jouw woning. Je kunt van ons goede kwaliteit tegen een relatief lage prijs verwachten. Easy Stuc kan je wel vooraf een prijsindicatie geven.

  Wij beschikken over gespecialiseerde renovlies behangers

  Met een grote hoeveelheid kennis, kunde en ervaring zijn wij gespecialiseerde renovlies behangers. Wij brengen niet alleen renovlies aan. Ook voor het schuren, plamuren, sauzen en afwerken van jouw muren zet je ons in. Dit doen wij altijd met hoge snelheid. In één week brengen wij renovlies aan met de beste service en kwaliteit. Wij werken professioneel en met gemak. Alles wordt door ons verzorgd. Op onze gehele wandafwerking bieden wij je altijd CBW garantie. jouw wanden zijn na onze oplevering kant-en-klaar. Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum.

  Neem contact op voor onze renovlies behanger in Enschede

  Easy Stuc is te bereiken op het nummer 0317745841. Je kunt ons ook per e-mail bereiken via het e-mailadres info@easy-stuc.nl. Onze renovlies behanger in Enschede komt graag bij je langs!