• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Duiven

  Wat wil je met de wandafwerking van je nieuwbouw woning? Laat een renovlies behanger in Duiven komen. Easy Stuc levert je wanden glad en naadloos op.

  Renovlies in Duiven voor strakke wandafwerking

  Schakel via Easy Stuc een renovlies behanger in Duiven in voor een strakke wandafwerking van jouw nieuwbouw woning. Er zijn talloze mogelijkheden voor jouw wandafwerking. Je hebt de keuze uit stukadoren, sauzen, behangen, spuitwerk, spachtelputzen of het aanbrengen van renovlies. Voor nieuwbouw woningen is renovlies het meest geschikt. Door het structuurloze karakter is renovlies naadloos op jouw muren aan te brengen. De specialisten van Easy Stuc zijn iedere dag bezig met het aanbrengen van renovlies. Wij leveren altijd de beste kwaliteit. Wil jij ook renovlies in jouw woning? De renovlies behanger van Easy Stuc staat in Duiven voor je klaar!

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Waarom renovlies in populariteit toe neemt

  Voor nieuwbouw woningen is renovlies uitermate geschikt. De populariteit van renovlies in Duiven neemt in rap tempo toe. Dit heeft verschillende oorzaken. Allereerst levert renovlies net als stucwerk strakke, effen wanden op. Beide hebben nagenoeg dezelfde uitstraling. Ten tweede heeft renovlies veel meer voordelen dan bijvoorbeeld stucwerk. Het aanbrengen van renovlies is 30% goedkoper en gebeurt sneller. Daarnaast is stucwerk gevoelig voor scheuren, oneffenheden of andere beschadigingen. Dit risico is bij renovlies veel kleiner. Renovlies is:

  • Krimpvrij
  • Brandveilig
  • Krasvast
  • Stootvast

  Écht naadloos renovlies

  Easy Stuc verzekert je dat wij jouw renovlies écht naadloos aanbrengen, doordat wij werken met 200 grams renovlies op basis van glasvezel. Dit is het beste materiaal voor jouw nieuwbouw woning. Wij hebben veel verstand van zaken en voeren onze werkzaamheden met gemak, snelheid en professionaliteit uit. Renovlies plaatsen duurt bij ons één werkweek. Wij leveren een gladde eindafwerking door eerst jouw muren te schuren en plamuren. Vervolgens sauzen wij over het renovlies heen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende kleuren op jouw muren aan te brengen. Op alle werkzaamheden van onze renovlies behanger in Duiven bieden wij je CBW garantie. Hierdoor leveren wij altijd de beste kwaliteit.

  Kwaliteit tegen een lage prijs

  Renovlies is geen duur materiaal. Wij leveren tegen deze lage prijs ook nog eens de beste kwaliteit. Wij hebben geen kant-en-klare prijzen voor je. De kosten van renovlies zijn afhankelijk van de moeilijkheden, afwijkingen en oppervlakte van jouw woning. Daarnaast spelen jouw wensen een rol. Mocht je graag een prijsindicatie willen, dan is dat wel mogelijk. Laat ons weten wat je wil en wij verdiepen ons in de mogelijkheden. Voor ideeën, voorbeelden of meer informatie over ons renovlies in Duiven kun je langskomen in onze showroom.

  Huur direct een renovlies behanger in Duiven in!

  Contact opnemen met Easy Stuc doe je via de mail of per telefoon. Het e-mailadres waarop wij te bereiken zijn is info@easy-stuc.nl. Ons telefoonnummer is 0317745841. Je kunt ons dagelijks bellen tussen 09.00 en 17.00 uur voor een renovlies behanger in Duiven.