• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Druten

  Wil je renovlies op jouw nieuwbouw muren voor een strakke, egale uitstraling? Laat dit doen door de ervaren renovlies behanger in Druten van Easy Stuc!

  Renovlies in Druten voor nieuwbouw

  Renovlies in Druten is razend populair voor nieuwbouw woningen. Dat weet Easy Stuc als geen ander. De reden hiervoor is dat renovlies jouw muren strak en egaal maakt. Het lijkt alsof jouw muren gestuct zijn. Nieuwbouw woningen zijn altijd behangklaar, waardoor renovlies behang uitstekend toe te passen is. Voor dé trendsetter in renovlies ga je naar Easy Stuc. Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring. Maak een afspraak met Easy Stuc voor een professionele behanger in Druten.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Bezoek onze showroom voor de mogelijkheden

  Mocht je een indruk willen krijgen van de mogelijkheden van renovlies in Druten, dan kun je onze showroom bezoeken. Deze is te vinden in Renkum. Wij helpen je met verschillende ideeën. Ook voor een prijsindicatie kun je bij ons terecht. Wij bieden geen kant-en-klare prijzen, omdat de kosten per nieuwbouw woning verschillen. Niet iedere woning beschikt over dezelfde oppervlaktes, moeilijkheden en afwijkingen. Bij ons vind je de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het aanbrengen van renovlies is, ten opzichte van stucwerk bijvoorbeeld, 30% goedkoper. De beste kwaliteit waarborgen wij door het geven van CBW garantie op onze wandafwerking.

  Renovlies op glasvezelbasis

  Om een naadloos resultaat te verzekeren, maakt Easy Stuc gebruik van het beste renovlies in Druten. Ons behang is op glasvezelbasis. Hiermee verzekeren wij dat jouw muren egaal worden. Dit kun je ook realiseren met stucwerk, alleen heeft stucwerk meer nadelen ten opzichte van renovlies. Stucwerk is duurder, minder snel aan te brengen en gevoeliger. Er ontstaan eerder oneffenheden, scheuren of andere beschadigingen. Met renovlies geniet je zorgeloos van jouw woning, zonder nog om te hoeven kijken naar jouw muren. Renovlies is immers:

  • Krimpvrij
  • Krasvast
  • Brandveilig
  • Stootvast

  Een renovlies behanger in Druten voor jouw wandafwerking

  Laat jouw gehele wandafwerking doen door onze gespecialiseerde renovlies behanger in Druten. Wij doen dag in dag uit niets anders dan werken met renovlies en beschikken hierdoor over veel kennis en kunde over dit behang. In één week brengen wij het behang op jouw muren aan. Naast dat wij met hoge snelheid werken, leveren wij ons werk met gemak en professionaliteit af. Wij verzorgen het schuren, plamuren en sauzen van jouw muren. Het sauzen kan in verschillende kleuren. Jij bepaalt!

  Neem contact op voor meer informatie over renovlies

  Wil je meer informatie over onze diensten of over renovlies behang? Neem contact op met Easy Stuc. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres info@easy-stuc.nl of via het telefoonnummer 0317745841. Je bereikt ons dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur voor het inschakelen van onze renovlies behanger in Druten!