• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behanger Beuningen

  Renovlies behang is dé trend bij nieuwbouw woningen. Maak de muren van jouw woning strak en egaal dankzij een renovlies behanger in Beuningen van Easy Stuc!

  Renovlies in Beuningen voor jouw nieuwbouw woning

  Easy Stuc is de trendsetter op het gebied van renovlies in Beuningen. Ga mee met de trend en kies ook voor renovlies. De populariteit van renovlies neemt razendsnel toe bij nieuwbouw woningen. De reden hiervoor is dat renovlies behang zorgt voor een gladde, strakke, egale wandafwerking. Renovlies is hetzelfde als glasvezelbehang. Het enige verschil is dat in renovlies geen structuur te zien is. Hierdoor lijkt behangen met renovlies op het stucen van muren. Er zijn geen oneffenheden te vinden. Wil je ook renovlies in Beuningen? Schakel de specialisten van Easy Stuc in voor hoge kwaliteit.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Laat jouw gehele wandafwerking doen door Easy Stuc

  Easy Stuc doet de gehele wandafwerking van jouw muren. Naast het aanbrengen van renovlies kunnen wij jouw muren schuren, plamuren, sauzen en afwerken. Het schuren en plamuren zorgt ervoor dat jouw muren een gladde uitstraling krijgen. Door het renovlies na aanbreng te sauzen, kunnen wij jouw muren voorzien van de kleuren die je wil. Wij werken met grote snelheid, veel gemak en professionaliteit. Renovlies behangen doen wij voor jouw nieuwbouw woning in één week. Onze gespecialiseerde renovlies behanger in Beuningen beschikt over kennis en kunde van het hoogste niveau. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring. Om je een goed resultaat te verzekeren, bieden wij je altijd CBW garantie aan. Wij plaatsen het beste renovlies in Beuningen!

  Renovlies is dé trend

  Veel mensen twijfelen tussen renovlies of stucwerk. Deze twijfel is begrijpelijk, aangezien beide hetzelfde resultaat opleveren. Ook al leveren renovlies en stucwerk dezelfde uitstraling van jouw muren op, er zijn ook belangrijke verschillen. Stucwerk is bijvoorbeeld 30% duurder dan renovlies. Daarnaast duurt het langer om stucwerk aan te brengen en is het gevoeliger voor beschadigingen en scheuren. Hierdoor neemt de populariteit van renovlies in Beuningen bij nieuwbouw woningen toe ten opzichte van stucwerk. Renovlies is:

  • Krimpvrij
  • Krasvast
  • Brandveilig
  • Stootvast

  Goedkope wandafwerking

  Met renovlies realiseer je een goedkope wandafwerking. Door gebruik te maken van 200 grams glasvlies bieden wij een goede prijs-kwaliteit verhouding. De exacte prijs kunnen wij je niet geven. Geen enkele nieuwbouw woning is namelijk hetzelfde. Er zit verschil in moeilijkheden, oppervlaktes en afwijkingen. Hiermee moet rekening worden gehouden met de totstandkoming van de prijs. Wat wij je wel bieden, is een prijsindicatie. Geef door wat jouw wensen zijn aan onze renovlies behanger in Beuningen. Op basis daarvan laten wij je de mogelijkheden zien.

  Maak een afspraak bij Easy Stuc

  Voor het inschakelen van een renovlies behanger in Beuningen maak je een afspraak bij Easy Stuc. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 0317745841. Je kunt ons ook mailen op info@easy-stuc.nl. Voor voorbeelden van onze collectie renovlies behang kun je langskomen in onze showroom.