Renovlies behanger Arnhem

Renovlies behanger in Arnhem nodig? U zoekt een specialist in Arnhem die renovlies behang kan aanbrengen. Dat is onze core business: het aanbrengen van renovlies behang.

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is plakken we renovlies op glasvezelbasis. Dit doen we omdat we zo een naadloos eindresultaat kunnen leveren. Glasvlies krimpt niet en zet niet uit, we noemen het maatvast. Easy Stuc brengt glasvlies uit onder eigen label. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek kunnen we voordelig inkopen en goedkoop glasvlies aanbieden. Dus heeft u een nieuwbouwwoning in Zwolle of omgeving, dan bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres voor renovlies behang. Easy-Stuc heeft de juiste gespecialiseerde vakmensen in dienst die de wandafwerking verzorgen met renovliesbehang.

 

Meer informatie over renovlies behang van Easy-Stuc

Showroom

In onze showroom in Renkum laten we de verschillende soorten renovlies zien. We begrijpen dat u met alle websites die tegenwoordig online zijn verward raakt over de term renovlies. Het is echter simpel: renovlies vindt zijn oorsprong in renovatieprojecten, reno(vatie)vlies dus.

Renovlies is te verkrijgen op papier– en op glasvezelbasis.

Easy Stuc gebruikt renovlies op glasvezelbasis, we brengen dat uit onder eigen label. Andere namen zijn glasvlies, glasvezel, fibervilt, vlies, Easy Stuc

Andere namen voor renovlies op papierbasis zijn onder andere: renostuc, stucpapier, stucscan, genoemd

Het verschil is visueel ook makkelijk te herkennen. Als u een vouw maakt in het materiaal dan kreukelt papier, glasvies blijft glad. In onze showroom laten we de diverse materialen zien.

Opzoek naar een professionele renovlies behanger in Arnhem?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.