• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovlies behang nieuwbouw

  Renovlies behang voor nieuwbouw is de beste keuze als je strakke, effen, naadloze muren wilt. Ervaren professionals van Easy Stuc bieden de beste kwaliteit.

  Waarom renovlies voor nieuwbouw?

  Renovlies behang is voor nieuwbouw uitermate geschikt. Easy Stuc biedt topkwaliteit renovlies, een soort glasvezelbehang waarbij de structuur van het behang niet zichtbaar is. Renovlies maakt de muren van jouw woning strak. Je muren zien er weer goed uit en kunnen voor langere tijd mee. Door de muren te schuren en plamuren voor het aanbrengen van renovlies, ontstaat er een glad eindresultaat. Voor een naadloze afwerking van jouw nieuwbouw wanden moet je bij de ervaren renovlies behangers van Easy Stuc zijn. Onze specialisten zijn elke dag bezig met renovlies behangen, waardoor ze jou het beste resultaat leveren. Voor kant-en-klare wanden in jouw woning kies je renovlies behang voor nieuwbouw van Easy Stuc!

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Het verschil tussen stucwerk en renovlies voor nieuwbouw

  Renovlies behang voor nieuwbouw kan gebruikt worden als alternatief voor stucwerk. Net als stucwerk levert renovlies een strakke wandafwerking. Het nadeel van stucwerk is echter dat het veel geld kost, lang duurt en gevoelig is voor beschadiging. Renovlies geeft dezelfde uitstraling, maar tegen een lagere prijs. Daarnaast kun je renovlies behang sauzen. Je kan dus zelf bepalen welke kleur je op jouw muren wilt. De voordelen van renovlies zijn:

  • Brandveilig
  • Krimpvrij
  • Krasvast
  • Stootvast

  Over Easy Stuc

  Easy Stuc is dé trendsetter van renovlies behang. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies behang voor nieuwbouw. Onze professionals zijn ervaren renovlies behangers met kennis en kunde op het hoogste niveau. Zij verzorgen alles tot in de puntjes. Van het schuren en plamuren tot het aanbrengen, sauzen en afwerken van de muren in jouw woning. Voor service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs moet je bij ons zijn. Bij ons kan je naast professionaliteit ook snelheid en gemak verwachten. Wij brengen in één week renovlies behang aan. Daarbij bieden wij CBW garantie op de gehele wandafwerking.

  Renovlies met kleur Easy Stuc

  Easy Stuc de juiste keuze
  voor je nieuwe woning

  • Beste keuze renovlies

   Beste keuze voor nieuwbouwwoningen

  • Kant-en-Klaar

   Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief dekkend sausen

  • Kwaliteit

   Naadloze, strakke wanden. Brandveilig krimpscheuroverbruggend en krasvast

  • Snelle levering

   Het aanbrengen van Easy Stuc duurt slechts één week

  • Showroom

   Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum

  De kosten renovlies behang

  Wij werken met 200 grams glasvlies, wat ervoor zorgt dat er echt geen naden zichtbaar zijn na het aanbrengen van renovlies behang bij nieuwbouw. Dit biedt een goede kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Aangezien iedere woning anders is, kunnen wij je geen eenduidige prijs geven. Er zit namelijk verschil in oppervlaktes, afwijkingen, moeilijkheden en in de wensen die je hebt. Wij kunnen je wel op basis van jouw wensen een prijsindicatie geven. Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

  Contact!

  De showroom van Easy Stuc is gelegen in Renkum. Je kunt hier langskomen om een kijkje te nemen of voor meer informatie over renovlies voor nieuwbouw. Het is ook mogelijk om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Bel naar 0317745841 of mail ons op info@easy-stuc.nl. Onze specialisten staan klaar om je van het beste renovlies behang voor nieuwbouw te voorzien!