• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Renovatievlies

  Muren van nieuwbouwwoningen worden standaard behangklaar opgeleverd. Als afwerking kunt u dan kiezen om de wanden te laten stukadoren, spachtelputzen, spuitwerk, direkt sauzen, behangen of bijvoorbeeld renovatievlies en sausen. Renovlies is waar Easy Stuc in is gespecialiseerd. We doen dat al sinds 2008, we kunnen ons 12 jarig bestaan vieren. Renovlies bestaat al heel lang.

  Nieuwbouw wanden

  Vroeger werd het veel toegepast bij renovaties. Oude wanden voorzien van een laag renovatievlies zorgt ervoor dat de muren er weer goed uit zien er weer een tijd mee kunnen. Renovlies noemde men vroeger renovatievlies. Het vlies is ook uitstekend toepasbaar op behangklare wanden in nieuwe woningen. Voor het plakken van het vlies worden de wanden geschuurd en geplamuurd. Dat is noodzakelijk voor een net eindresultaat.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Renovlies of glasvlies?

  Renovatievlies is te krijgen op papier- en glasvezelbasis. Ook is er nog verschil in dikte of, zoals bij behang gebruikelijk, zwaarte per m². Veelal wordt renovlies op papierbasis met een zwaarte van 150 of 200 gram per m² gebruikt. Easy Stuc gebruikt 200 grams renovlies op glasvezelbasis. Het voordeel daarvan is dat het naadloos kan worden aangebracht. Behang op papierbasis krimpt en zet uit als het nat wordt van de lijm glasvlies niet. Nadat het vlies is voorzien van muurverf is het net of de wanden gestucadoord zijn.

  Doordat deze werkwijze de laatste jaren steeds populairder wordt roepen stucadoors dat renovlies veel nadelen heeft. Zo zou het niet gerepareerd kunnen worden, kreuken in de hoeken, loslaten en wat nog meer. Onze ervaring en de ervaringen van klanten is dat reparaties goed zijn uit te voeren en als het vlies op de juiste wijze wordt aangebracht ‘kreukelen’ in de hoeken niet voorkomt. De inwendige hoeken worden voor het sauzen uit gekit, dat voorkomt dat er plooien ontstaan. Natuurlijk kan ook renovatievlies muren die uit elkaar gaan niet bij elkaar houden, maar de gevolgen van werken zijn vele malen minder.

  Meer informatie

  Als u meer wilt weten en zien, bezoek dan eens onze showroom. We laten bijvoorbeeld gestukadoorde wanden, kleuren en ideeën daarover, afneembare verf en posters zien. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer: 0317 74 58 41 of vraag direct een offerte aan.