• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Plinten

  Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang en plinten in nieuwe woningen.

  plint-e1528793821258

  Plinten

  Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang en plinten in nieuwe woningen. Vaak kiezen bewoners van nieuwbouwwoningen voor een gietvloer. Het is ideaal om een gietvloer tegen een plint aan te ‘gieten’. Dit voorkomt dat er kieren tussen de onderkant van de plint en de gietvloer ontstaan. Dat is natuurlijk met kit te verhelpen, maar dat haalt net het strakke van de aansluiting wand / vloer weg. Ook al worden vloeren geëgaliseerd, het wordt nooit 100% vlak.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Werkwijze plinten

  Doordat het qua planning lastig voor mensen is te organiseren en we vaak de vraag kregen of we ook plinten kunnen aanbrengen hebben we onze diensten hiermee uitgebreid. Inmiddels hebben we bij veel huizen plinten aangebracht. Na het aanbrengen van de plint kitten we deze aan de bovenzijde af voor een mooie aansluiting. Het is ook mogelijk om de aansluiting vloer / plint af te kitten. Niet alle gietvloerleveranciers denken daar hetzelfde over, informeer daarom altijd wat uw leverancier wenst.

  Net als bij de wanden proberen we ook bij de plint zo min mogelijk naden te creëren. We doen dat door plinten van bijna 5 meter lang toe te passen. Vaak kunnen we slaapkamers daarom naadloos van plint voorzien. De naden beperken zich dan vaak tot 2 stuks op de lange wand in de woonkamer. De timmerman maakt de uitwendige hoeken in verstek. De plinten zijn 12 millimeter dik in plaats van 18 millimeter, waardoor ze niet voor de binnendeurkozijnen uitsteken.