Over Easy Stuc

Over Easy Stuc valt inmiddels wel wat te vertellen. Wat is begonnen als Robbers Nieuwbouw Advies is uitgegroeid tot een specialist in het aanbrengen van Renovlies. We zijn helemaal gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van glasvezelbehang ofwel renovlies behang bij nieuwbouwwoningen. Onze oorsprong vindt zich in het begeleiden van kopers bij nieuwbouwwoningen. Kopersbegeleiding, u heeft er ook vast een bij uw nieuwbouwproject.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Wij geloven in service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een goed product en een goede dienst verkopen zichzelf. Met Easy Stuc bent u verzekerd van mooi afgewerkte wanden tegen een aantrekkelijke prijs. Om iedereen van dienst te kunnen zijn hebben we Renovlies Nederland opgericht. Hiermee richten we ons op de losse verkoop aan klanten die het zelf renovlies willen aanbrengen. We organiseren workshops, met name zodat u het verschil tussen 150 grams renovlies en 200 grams renovlies kunt zien en met name kunt ervaren.

Meer dan alleen renovlies

Renovlies en glasvlies zijn inmiddels aangevult met andere diensten. Zo zijn we begonnen met het leveren en aanbrengen van plinten. Veel mensen laten een gietvloer aanbrengen. Het is dan mooi om tegen de plint te werken, dat voorkomt kiervoring tussen de vloer en onderkant plint. De plinten leveren we in lengtes van 5 meter, dus hier ook minder naden. Ook het stucadoren van plafonds, sausen van zolderkappen en het leggen van pvc vloeren behoort tot de mogelijkheden.

Als organisatie zijn wij gevestigd in Renkum, daar vindt u ook onze showroom. Ons magazijn zit in Heteren. U bent uitgenodigd om naar oze produkten te komen kijken.

Meer weten?

Voor vragen over ons bedrijf kunt u gerust contact met ons opnemen via telefoonnummer 026 – 382 7448, of maak gebruik van het contactformulier.