Nieuwbouwwoning behangklaar

Nieuwbouwwoningen worden standaard behangklaar opgeleverd. Easy Stuc kan uw wanden strak en mooi glad opleveren in één of meerdere kleuren naar keuze. Easy Stuc is renovliesbehang: glasvliesbehang zonder structuur. Het eindresultaat oogt gelijk als stucwerk, maar met de voordelen van glasvezelbehang. Stucwerk kan namelijk na enige tijd gaan scheuren bij nieuwbouw, terwijl renovliesbehang van Easy Stuc dat risico veel minder heeft.

Kant-en-klare wanden

Zodra u uw woning opgeleverd krijgt, kunnen wij aan de slag. In korte tijd kunnen wij de woning geheel voorzien van naadloze, strakke wanden. Wij sausen bovendien dekkend en streeploos, waardoor de kwaliteit van de wanden aanzienlijk beter is dan die van partijen die slechts eenmaal sausen. De wanden zijn na oplevering door Easy Stuc kant-en-klaar. U kunt de kwaliteit van ons product zelf zien in onze showroom of in een modelwoning van Easy Stuc.

Collectieve korting voor nieuwbouwprojecten

Easy Stuc geeft collectieve kortingen bij nieuwbouwprojecten. Dat wil zeggen dat als meerdere toekomstige bewoners van een nieuwbouwproject kiezen voor Easy Stuc, zij allen gezamenlijk een lagere prijs betalen. Hoe meer bewoners meedoen, des te lager de kosten zijn die iedereen betaalt. Easy Stuc levert jaarlijks diverse reeksen nieuwbouwwoningen op.

Lees verder over Easy Stuc

Neem contact op

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0317 74 58 41, of stel uw vraag via het contactformulier. U kunt uw vragen ook gerust stellen tijdens een bezoekje aan de showroom.