renovlies behang easy stuc

Nieuwbouwwoning behangklaar

Nieuwbouwwoningen worden standaard behangklaar opgeleverd. Easy-Stuc kan uw wanden strak en mooi glad opleveren in één of meerdere kleuren naar keuze. Easy-Stuc is renovliesbehang: glasvliesbehang zonder structuur. Het eindresultaat oogt gelijk als stucwerk, maar met de voordelen van glasvezelbehang. Stucwerk kan namelijk na enige tijd gaan scheuren bij nieuwbouw, terwijl renovliesbehang van Easy-Stuc dat risico veel minder heeft.

Kant-en-klare wanden

Zodra u uw woning opgeleverd krijgt, kunnen wij aan de slag. Binnen een week kunnen wij de woning geheel voorzien van naadloze, strakke wanden. Wij sausen bovendien tweemaal, waardoor de kwaliteit van de wanden aanzienlijk beter is dan die van partijen die slechts eenmaal sausen. De wanden zijn na oplevering door Easy-Stuc kant-en-klaar. U kunt de kwaliteit van ons product zelf zien in onze showroom of in een modelwoning van Easy-Stuc.

Collectieve korting voor nieuwbouwprojecten

Easy-Stuc geeft collectieve kortingen bij nieuwbouwprojecten. Dat wil zeggen dat als meerdere toekomstige bewoners van een nieuwbouwproject kiezen voor Easy-Stuc, zij allen gezamenlijk een lagere prijs betalen. Hoe meer bewoners meedoen, des te lager de kosten zijn die iedereen betaalt. Easy-Stuc levert jaarlijks diverse reeksen nieuwbouwwoningen op.

Lees verder over Easy-Stuc

Neem contact op

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 026 – 382 7448, of stel uw vraag via het contactformulier. U kunt uw vragen ook gerust stellen tijdens een bezoekje aan de showroom.

Goedkoop

Beste keuze voor nieuwbouw-woningen

Kant-en-Klaar

Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief tweemaal sausen

Kwaliteit

Naadloze, strakke wanden. Brandveilig, krimpscheur overbruggend en krasvast

Snelle levering

Het aanbrengen van Easy-Stuc duurt slechts één week

Garantie

Inclusief garantie op de gehele wandafwerking

Showroom

Bekijk de kwaliteit van Easy-Stuc in onze showroom in Heteren

Spacer