Nieuwbouw wanden

U bent in het bezit van een nieuwwoning die nog opgeleverd moet worden. U moet diverse keuzes maken, met betrekking tot (onder andere) de keuken, de vloeren en de wanden.

Voor nieuwbouw wanden bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres. Wij spelen in op het probleem dat aannemers vaak muren opleveren die nog niet behangklaar of verfklaar zijn. Vaak denken mensen dat ze nog een stucadoor nodig hebben, terwijl dit niet het geval is.

Zelfde kwaliteit als stucwerk

U kunt namelijk ook kiezen voor Easy Stuc. Dat is structuurloos glasvezelbehang. Het is sneller dan stucwerk (slechts één week om aan te brengen), het is goedkoper (30% goedkoper dan traditioneel stucwerk, inclusief het laten aanbrengen door gespecialiseerde vakmensen), en het resultaat is bij uw nieuwbouw wanden precies hetzelfde.

Collectieve korting bij nieuwbouwprojecten

Easy-Stuc geeft collectieve kortingen bij nieuwbouwprojecten. Hoe meer toekomstige buren bij u kiezen voor Easy Stuc, des te goedkoper de prijs voor alle bewoners wordt. Of deze kortingsmogelijkheden ook gelden voor uw nieuwbouwproject, kunt u navragen via telefoonnummer 0317 – 417598. Gebruikmaken van ons contactformulier is ook een mogelijkheid.

Meer informatie over ons product

Strakke nieuwbouw wanden nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.