• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Nieuwbouw stucwerk

  Het renovlies van Easy Stuc is hét alternatief voor nieuwbouw stucwerk. Het is 30% goedkoper, sneller aan te brengen en niet gevoelig voor beschadigingen.

  Renovlies als alternatief voor nieuwbouw stucwerk

  Het renovlies van Easy Stuc is hét alternatief voor nieuwbouw stucwerk. In nieuwbouw komt stucwerk veel voor. Stucwerk kent veel nadelen: het duurt echter lang, is duur en erg gevoelig voor beschadiging. Om deze redenen wordt renovlies sinds jaar en dag als alternatief voor stucwerk in nieuwbouw gebruikt. De ervaring leert dat renovlies een duurzaam alternatief is gebleken, speciaal bij nieuwbouw woningen. Het is maar liefst 30% goedkoper dan stucwerk, terwijl het nagenoeg hetzelfde resultaat geeft. Met renovlies behang zorg je voor een strakke, naadloze wandafwerking. Easy Stuc is de specialist in het aanbrengen van renovlies. Schakel ons in en wij bieden je het beste alternatief voor nieuwbouw stucwerk!

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Kant-en-klare wanden in jouw nieuwbouwwoning

  Nieuwbouw woningen worden altijd behangklaar opgeleverd. Door middel van renovlies worden jouw wanden strak, glad en effen. Je kunt zelf kiezen in welke kleur. Wij kunnen namelijk verschillende kleuren sauzen over renovlies. Renovlies is een glasvezelbehang zonder structuur. Het resultaat kan je vergelijken met nieuwbouw stucwerk, alleen heeft renovlies de voordelen van glasvezelbehang. Deze voordelen zijn:

  • Stootvast
  • Krimpvrij
  • Krasvast
  • Brandveilig

  Nieuwbouw stucwerk kan na verloop van tijd gaan scheuren. Dit risico heb je niet met renovlies behang. De kwaliteit is dan ook beter. Easy Stuc maakt jouw wanden met renovlies kant-en-klaar.

  Wij zijn gespecialiseerd in renovlies

  De specialisten van Easy Stuc doen hele dagen niets anders dan het aanbrengen van renovlies in nieuwbouw woningen. Wij beschikken over veel ervaring, kennis en kunde. Met professionaliteit, snelheid en gemak ronden wij al onze klussen succesvol af. Renovlies behang brengen wij in één week bij je aan. Daarbij verzorgen wij jouw gehele wandafwerking. Van het schuren en plamuren tot het aanbrengen, sauzen en afwerken. Je kunt je van ons altijd CBW garantie verwachten op onze wandafwerking. Kies voor renovlies boven nieuwbouw stucwerk en je hoeft zelf niet meer naar je wanden om te kijken.

  Easy Stuc de juiste keuze
  voor je nieuwe woning

  • Beste keuze renovlies

   Beste keuze voor nieuwbouwwoningen

  • Kant-en-Klaar

   Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief dekkend sausen

  • Kwaliteit

   Naadloze, strakke wanden. Brandveilig krimpscheuroverbruggend en krasvast

  • Snelle levering

   Het aanbrengen van Easy Stuc duurt slechts één week

  • Showroom

   Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum

  De specialist in renovlies als alternatief voor nieuwbouw stucwerk

  Wij zijn dé specialist in het aanbrengen van renovlies behang als alternatief voor nieuwbouw stucwerk. Met ons 200 grams glasvlies verzekeren wij je dat er geen naden meer zichtbaar zijn op jouw muren. De beste kwaliteit leveren wij tegen een goede prijs.

  Wat kost renovlies?

  Wij werken niet met standaard meterprijzen. Dit verschilt namelijk voor iedere nieuwbouwwoning. Je vraagt aan de garagehouder ook niet wat een auto kost, daar kan hij geen eenduidig antwoord op geven. Wij houden rekening met afwijkingen, moeilijkheden en verschillende oppervlaktes. Ook is de prijs van nieuwbouw stucwerk afhankelijk van jouw eigen specifieke wensen. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en bepalen op basis daarvan een prijsindicatie voor nieuwbouw stucwerk in renovlies. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Renkum.

  Hoe zit het met de kosten voor het afwerken van de hoeken bij ramen?

  Veel nieuwbouwwoningen worden gebouwd met prefab beton. Deze worden in een betonelementenfabriek geproduceerd en op de bouw gemonteerd. Vaak zitten de raamkozijnen er al in en doet de aannemer er daarna niet veel meer aan. Ga je nieuwbouw stucwerk of dunpleister toepassen, dan moeten er zowieso hoekprofielen gezet worden om het netjes te krijgen. Wij kunnen de hoeken opschuren en het vlies er haaks omheen plakken of het renovlies op de hoeken afsnijden. Dat scheelt een handeling, materiaal en kosten. Bij nieuwbouw stucwerk is het altijd nodig om hoekprofielen te plaatsen, neem dat mee in de berekening van het prijsverschil.

  Neem contact op!

  Wil jij ook een beter alternatief voor nieuwbouw stucwerk in jouw woning? Neem contact op met Easy Stuc. Wij zijn per mail te bereiken op info@easy-stuc.nl of telefonisch op 0317745841.