• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Muren nieuwbouwhuis afwerken

  Bij Easy-stuc weten we het antwoord al: renovlies behang (ook wel glasvezelbehang) geeft een naadloos resultaat én is tot wel 30% goedkoper dan stucwerk. We zouden daarom altijd aanraden om voor renovlies behang te kiezen als afwerking voor de wanden in uw nieuwbouwwoning.

  Nieuwbouw muren afwerken: stukadoren of glasvezelbehang?

  Wij brengen alleen glasvlies in nieuwbouwwoningen aan. Als het er eenmaal op zit hoeft u de komende jaren niet meer naar de wanden om te kijken. Doordat we latex op waterbasis gebruiken is er nauwelijks sprake van vergeling door zonlicht. Het is ook goed mogelijk om de wanden van een andere kleur te voorzien als u erop uitgekeken bent. Voor het aanbrengen van glasvlies behang in Leusden zetten wij onze mensen die in Ede en Arnhem wonen in. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend materialen van A-merken, waaronder lijm en glasvlies wat we onder eigen label uitbrengen. Zo zijn wij altijd in staat om u de beste garanties te bieden over het eindresultaat.

  De beste wandafwerking voor nieuwbouwwoningen

  We leveren altijd de hoogste kwaliteit. Easy-stuc staat garant voor naadloos resultaat. Daarnaast bieden we een uitgebreide CBW garantie, mocht er onverhoopt iets misgaan. Bekijk vooral ook eens onze beoordelingen.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Nieuwbouwwoning behangklaar

  Nieuwbouwwoningen worden standaard behangklaar opgeleverd. Easy Stuc kan uw wanden strak en mooi glad opleveren in één of meerdere kleuren naar keuze. Easy Stuc is renovliesbehang: glasvliesbehang zonder structuur. Het eindresultaat oogt gelijk als stucwerk, maar met de voordelen van glasvezelbehang. Stucwerk kan namelijk na enige tijd gaan scheuren bij nieuwbouw, terwijl renovliesbehang van Easy Stuc dat risico veel minder heeft.

  Kant-en-klare wanden

  Zodra u uw woning opgeleverd krijgt, kunnen wij aan de slag. In korte tijd kunnen wij de woning geheel voorzien van naadloze, strakke wanden. Wij sausen bovendien dekkend en streeploos, waardoor de kwaliteit van de wanden aanzienlijk beter is dan die van partijen die slechts eenmaal sausen. De wanden zijn na oplevering door Easy Stuc kant-en-klaar. U kunt de kwaliteit van ons product zelf zien in onze showroom of in een modelwoning van Easy Stuc.

  Collectieve korting voor nieuwbouwprojecten

  Easy Stuc geeft collectieve kortingen bij nieuwbouwprojecten. Dat wil zeggen dat als meerdere toekomstige bewoners van een nieuwbouwproject kiezen voor Easy Stuc, zij allen gezamenlijk een lagere prijs betalen. Hoe meer bewoners meedoen, des te lager de kosten zijn die iedereen betaalt. Easy Stuc levert jaarlijks diverse reeksen nieuwbouwwoningen op.

  Easy Stuc de juiste keuze
  voor je nieuwe woning

  • Beste keuze renovlies

   Beste keuze voor nieuwbouwwoningen

  • Kant-en-Klaar

   Hetzelfde resultaat als stucwerk, inclusief dekkend sausen

  • Kwaliteit

   Naadloze, strakke wanden. Brandveilig krimpscheuroverbruggend en krasvast

  • Snelle levering

   Het aanbrengen van Easy Stuc duurt slechts één week

  • Showroom

   Bekijk de kwaliteit van Easy Stuc in onze showroom in Renkum

  Neem contact op

  U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0317 74 58 41, of stel uw vraag via het contactformulier. U kunt uw vragen ook gerust stellen tijdens een bezoekje aan de showroom.