• KANT-EN-KLAAR
 • BESTE KEUZE RENOVLIES
 • RUIM 15 JAAR ERVARING
 • SPECIALIST IN NIEUWBOUW
 • 0317 74 58 41
 • Offerte aanvragen
 • Nieuwbouw behang

  Als u op zoek bent naar nieuwbouw behang, dan is Easy Stuc van harte aan te bevelen. Easy Stuc is renovliesbehang: structuurloos glasvezelbehang.

  Behang in uw nieuwbouwhuis

  Veel mensen weten niet van het bestaan van dit materiaal. Zij laten onnodig hun wanden stucen door een stucadoor, terwijl een stucadoor aanzienlijk duurder is dan het laten aanbrengen van Easy Stuc. U kunt uw nieuwbouw muren beter laten behangen. Lees hier alles over de voordelen van het behangen van uw nieuwbouwhuis.

  Voor nieuwbouw wanden bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres. Wij spelen in op het probleem dat aannemers vaak muren opleveren die nog niet behangklaar of verfklaar zijn. Vaak denken mensen dat ze nog een stucadoor nodig hebben, terwijl dit niet het geval is.

  Vrijblijvende offerte op maat?

  Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

  Zelfde kwaliteit als stucwerk

  U kunt namelijk ook kiezen voor Easy Stuc. Dat is structuurloos glasvezelbehang. Het is sneller dan stucwerk (slechts één week om aan te brengen), het is goedkoper (30% goedkoper dan traditioneel stucwerk, inclusief het laten aanbrengen door gespecialiseerde vakmensen), en het resultaat is bij uw nieuwbouw wanden precies hetzelfde.

  Collectieve korting mogelijk bij nieuwbouw behang

  Als u de eigenaar bent van een nieuwbouwwoning, dan heeft u ook buren die voor dezelfde keuzes staan: wat doe ik met mijn keuken, wat doe ik met mijn vloeren en wat doe ik met mijn muren?

  Als uw buren ook kiezen voor Easy Stuc, valt de prijs die u betaalt nog lager uit. Dan is namelijk een collectieve korting van toepassing. Komt uw nieuwbouwproject ook in aanmerking voor collectieve korting op vliesbehang voor nieuwbouw? Neem contact met ons op en wij vertellen het u graag.

  Meer weten over nieuwbouw behangen?

  Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.