Draadloos

Niet naadloos maar draadloos

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning moet u veel keuzes maken. Als u dan toch bezig bent is een nieuwe woning betrekken ook een ideaal moment om de inrichting van uw computerinrichting aan te pakken. Eventueel kan dat draadloos. Tegenwoordig zijn de Ipads en laptops niet meer weg te denken uit een gemiddeld Nederlands huishouden. Een mooi moment om hier even bij stil te staan.

Centrale opslag

Heeft u er weleens aan gedacht om de gegevens centraal op te slaan door middel van een NAS? Door het plaatsen van een NAS (networkAttached Storage) kunnen bijvoorbeeld de vakantiefoto’s, huiswerk en andere documenten veilig worden opgeslagen.

Eigenlijk is een NAS een harde schijf die is voorzien van netwerkaansluitingen. Hierdoor zijn de bestanden die op een NAS staan draadloos beschikbaar voor alle gebruikers in het thuisnetwerk. Door het zo in te richten dat er op een dubbele harde schijf wordt gesynchroniseerd bent u tevens voorzien van een goede back-up.

Telefoon

Een ander punt om over na te denken is het telefonische bereik. We merken vaak dat wanneer de behangers of bewoners waar we aan het werk zijn aan de telefoon hebben dat het bereik van de telefoon minimaal of zelfs slecht is. Dat is ook niet verwonderlijk, door al het wapeningsijzer in de vloeren en muren komt het, meestal draadloos, signaal niet binnen. Door het toepassen van wifi-schotels kan er een goed functionerende wifi verbinding in de hele woning worden gecreëerd. De schotels kunnen zelfs buiten worden toegepast.

Showroom

In onze showroom in Renkum hebben we deze oplossingen ook toegepast. Dat bevalt prima. WiFi Midden Nederland heeft ons hierin geadviseerd en de benodigde zaken ook geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw nieuwe woning? Na de kerstvakantie kunt u in onze showroom een NAS, wifi schotels en diverse aanbiedingen op computergebied zien. Nog een reden om een afspraak te maken voor een bezoek. Bel 0317 74 58 41 voor een afspraak of direct een offerte aanvragen via de website