Maak kennis met onze medewerkers

Bekijk deze film, dan weet u wie er met uw wanden aan de gang gaan. Het resultaat van de werkzaamheden wordt in grote mate bepaald door de kwaliteit van de medewerkers. Naast goede materialen en goed gereedschap vinden bepalen zij in grote mate het eindresultaat.

Ervaring

Doordat we bijna 10 jaar bestaan hebben we de ontwikkeling van de toepassing van renovlies vanaf het begin gevolgd. Heel in het begin hebben we met een schildersbedrijf samengewerkt. Maar om tot een volwassen bedrijf uit te groeien hebben we eigen personeel aangenomen. We hebben geluk gehad dat we toppers in het vak zijn tegengekomen. Samen hebben we het bedrijf uitgebouwd tot een ervaren team van specialisten.

Kwaliteit

Vanaf het begin af aan hebben alle medewerkers er alles aan gedaan om goed eindresultaat achter te laten. Dat was 10 jaar geleden nog extra nodig. Het product was toen nog niet zo bekend als dat het nu is. Nu twijfelen veel mensen: laten we stuccen of gaan we behangen. Als u daar ook over twijfelt kunt u altijd een woning bezoeken waar we aan het werk zijn. U kunt dan gelijk de medewerkers in het echt ontmoeten.

Divers

Op alle gebieden zijn de medewerkers goed. Zo hebben we een hele goede timmerman die voor ons de plinten zet. Voor een mooie afwerking tussen de wand en bijvoorbeeld een gietvloer is het mooi om eerst de plinten te zetten. Ook patroonbehang, dakkap sauzen en fotobehang hebben we specialisten.

Contact

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk. Onze showroom bevindt zich in Renkum, waar onze ervaren adviseurs Wirin of Diana u graag te woord staan. Doordat we in het winkelgebied zitten kunt u uw bezoek gelijk combineren met een bezoek aan de Albert heijn of de Plus. Of even gezellig shoppen of een broodje eten aan de overkant.