Kwaliteit

Kwaliteit heeft sinds de oprichting 10 jaar geleden altijd centraal gestaan. Om de kwaliteit constant te houden werken wij met eigen vaste gespecialiseerde behangers en sauzers. Ieder met kwaliteiten op eigen gebied. De reden om te specialiseren is simpel; ieder zijn vak. Wanneer Easy Stuc voor u renovlies in uw nieuwe woning gaat aanbrengen en sauzen krijgt u dus op alle fronten met een specialist te maken. Wij behangen en sauzen het hele jaar door, het is echt ons ding. 10 jaar geleden was renovlies nog niet bekend, inmiddels is dat anders. In de begin jaren moesten we alles op alles zetten om het uiterlijk van stucwerk te evenaren. Inmiddels is dat dagelijkse kost, maar leggen we de lat altijd hoger. De medewerkers van Easy Stuc willen altijd de beste zijn.

Binnendienst

Ook op de binnendienst van Easy Stuc is het ons dagelijkse streven u snel en goed te woord te staan. De offerte moet van goede kwaliteit zijn. Dat is de basis voor een goede voorbereiding van het werk. Kwaliteit begint met duidelijke uitgangspunten. Wij baseren onze échte vaste prijs op basis van de bouwtekeningen van uw nieuwe woning. Bouwtekeningen hebben inmiddels weinig geheimen meer voor ons. Ook onze showroom, de gereedschappen van de medewerkers en automatisering zorgen van een compleet goed plaatje.

Laat u voorlichten

Als u renovlies afwerking in uw woning overweegt is een vrijblijvend bezoek aan de showroom eigenlijk een must. Na een bezoek weet u van de hoed en de rand. Laat u gratis informeren. Via ons zusterbedrijf kunnen we renovlies leveren of leveren en aanbrengen tegen scherpe markconforme voorwaarden. We organiseren ook workshops, dan kunt u het materiaal écht zien en voelen. U hoeft dan niet af te gaan op de wirwar van (veelal doorgekopieerde) teksten.

Team

Met ons team van gespecialiseerde behangers en sauzers werken wij er sinds 2008 aan om te zorgen voor een constante kwaliteit. Als de oplevering van uw woning daar is, dan zijn wij er ook. Doordat we alleen werkzaam zijn in nieuwbouwwoningen zijn we gewend aan aanpassingen aan de planning. Dat is toch ook een stukje wat de algehele kwaliteit bepaald. Wat voor ons onder standaard werkzaamheden valt is in de markt niet altijd standaard. Veelal bieden zzp’ers die

  • machinaal schuren
  • Standaard plamuren van oneffenheden
  • 200 grams renovlies op glasvezelbasis
  • afkitten langs plafond en binnendeurkozijnen
  • klasse 1 latex
  • opleveren met opleverformulier
  • Wij voeren ons eigen afval af, hierbij scheiden we karton en plastic
  • Standaard CBW garantie op de overeenkomst

Door de jaren heen hebben wij onze diensten bewezen. We zijn al veel gekopieerd maar nog niet geëvenaard. Be Smart, kies voor Easy Stuc.

Meer weten over renovliesbehang en de mogelijkheden?

Neem contact met ons op via 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij vertellen u dan graag meer over ons glasvezelbehang.